(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

AutoDaiquiri Lime is één van maar liefst drie nieuwe Dutch Passion variëteiten uit het wietwalhalla dat Amerika tegenwoordig is. De gefeminiseerde plant is een autoflower die gebaseerd is op twee excellente USA-klonen; een Californian Orange en een Amerikaanse Sour Diesel.

De AutoDaiquiri Lime heeft een heerlijk frisse en duidelijk aanwezige zoetzure citrussmaak welke voornamelijk afkomstig is van de Californian Orange kloon. Deze soort is namelijk geliefd om haar scherpe limoenachtige citrussmaak. De andere kant van het complexe smakenpalet komt van een harsrijke USA-stijl Sour Diesel. De F1 die uit deze twee topstekken voortkwam is door de vakkundige zadenmakers van Dutch Passion gekruist tot een autofem met bovengemiddeld grote opbrengsten.

20160229_093216 (Custom)

Een jonge AutoDaiquiri Lime met nette korte internodes onder een combinatie van LED en HPS. De soort is nog zo nieuw dat we er geen ‘volwassen’ plantfoto’s van hadden

De Amerikaanse autofem zou al zo’n 10 tot 11 weken na het ontkiemen klaar moeten zijn voor de oogst en is gemakkelijk te kweken, ook voor beginners. Ze is een XXL soort voor wat betreft de opbrengsten en een echte aanrader voor connaisseurs die graag hun eigen buitenwiet kweken. Haar snelle cyclus maakt het mogelijk om ook in de lage landen Amerikaanse topwiet te kweken. Plant haar in mei en je kunt nog midden in de zomer USA style XXL oogsten.

  • Soort: sativa dominante autofem
  • Genotype: Californian Orange, Sour Diesel, ruderalis
  • Cyclus: 11 weken (van zaad tot oogst)
  • Opbrengst: XXL
  • Zadenbedrijf: Dutch Passion
(advertenties)