(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Bubblegum is een supersmakelijke zoete soort, Kush is een waar terpenenkanon, dus je kunt wel nagaan dat de twee soorten samen voor gegarandeerd wietplezier zorgen! Bubblegum Kush is een ongelooflijk volle en rijke indica dominante soort waarin al deze aroma’s en smaken perfect samenkomen.

Bubblegum Kush is een kruising van de zadenmakers van The Bulldog, een bedrijf dat waarschijnlijk nog het bekendst is van de wereldberoemde coffeeshopketen. Om een supersmakelijke wietsoort te creëren, combineerden ze twee van de meest smaakvolle en gewilde soorten die er zijn: Kush en Bubblegum.

Hoewel The Bulldog zich bij de ontwikkeling van Bubblegum Kush voornamelijk op de smaken geconcentreerd heeft, is er ook niets mis met het THC percentage van de soort. Smaak en een sterke geur zijn namelijk niet alleen lekker om te roken, maar ook een goede indicator voor de potentie van een wietsoort. Bij Bubblegum Kush ligt het THC percentage dan ook boven de 18 procent. Reken er dus maar op dat je niet nuchter zal blijven wanneer je haar rookt.

suwv1z

De indica dominante soort heeft een nette bloeifase van ongeveer 8 weken. In die tijd groeit de plant uit tot een bossige struik met stevige takken om het gewicht van de grote en compacte toppen te kunnen dragen. De plant is geen typische buitenwietsoort, maar kan het met een beetje hulp toch heel goed doen. Wanneer je niet actief verduistert, kun je aan het begin van oktober de zoete vruchten van de plant plukken. Als je echter vanaf 1 juli, wel een week of drie verduistert kun je het oogstmoment terugbrengen naar begin september.

  • Soort: indica dominante (80%) hybride
  • Genotype: Bubblegum, Kush
  • Bloeitijd: 8 weken
  • Effect: Ontspanning, high
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Zadenbedrijf: The Bulldog Seeds
  • Verkrijgbaar bij: Dutch-Smart.nl
(advertenties)