(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Bij Bomb Seeds draaien ze er niet omheen – hun genetica is explosief goed en hun soorten laten – met namen als THC Bomb en Big Bomb – niets aan de verbeelding over. Cherry Bomb Auto past met haar fruitige paarse feno’s, dikke trichomenlaag en niet te vergeten een THC-percentage van boven de 20 procent, perfect in Bomb Seeds’ line-up.

Cherry Bomb Auto kwam aan het begin van 2014 voor het eerst op de markt en is duidelijk een uberpotente wietsoort. De indica heeft buiten-en binnenkwekers een hoop te bieden. Bijvoorbeeld een zoete volle smaak, hoog (20+) THC-percentage en dikke autoflower opbrengst die al 75 dagen na het ontkiemen de droogruimte in kan. Hoppa!

cherry-bomb-autoDe oogst van deze wietsoort zal echter niet lang meegaan, want de kans is groot dat ze bovenaan je lijstje met favoriete groente komt te staan. De smaak is niet te versmaden en het effect brengt ultieme ontspanning – dat ga je iedere dag willen roken. Als je een vol bloeiende Cherry Bomb Auto ziet, dan geloof je bijna niet dat de soort een volledige autoflower is, de toppen hebben een uitstekende top-bladverhouding (veel top, weinig blad) en de planten kunnen een nette hoogte van 60 tot 75 centimeter bereiken.

De originele Cherry Bomb is een hoogst succesvolle en veel gevraagde wietsoort die Bomb Seeds verder veredelde door haar met een excellent presterende Siberische ruderalis kruiste. Hierbij zijn alle zo gewilde eigenschappen als de volle smaak, de enorme potentie en de heerlijke opbrengst van de compacte wietsoort mooi bewaard gebleven. Buiten connaisseurswiet kweken wordt een makkie met deze soort, want ze kan al aan het einde van juli geoogst worden, zodat je alle najaarsproblemen met vochtig weer en kou te slim af bent.

  • Soort: indica dominante autoflower
  • Genotype: Cherry Bomb, Siberische ruderalis
  • Bloeitijd: 75 dagen van zaad tot oogst
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Zadenbedrijf: Bomb Seeds
  • Verkrijgbaar bij: Gorilla Seeds
(advertenties)