(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Afghani Gold is een ideale wietsoort voor de wat luiere of beginnende hobbykweker omdat ze zeer tolerant is voor voedings- of bewateringsfoutjes. Bij een onregelmatige kweek zal ze toch een goede productie laten zien en meer ervaren hobbyisten worden beloond met dikke lange indicatoppen.

De wietsoort van Spliff Seeds is voor 90% indica en produceert als zodanig haar toppen. Gemakkelijk, snel en veel opbrengst dus, precies zoals je van een kruising tussen Skunk #1 en een reguliere Afghaan zou verwachten. Haar wiet is genereus bedekt met THC en geeft dan ook een zware narcotische high die uitstekend werkt tegen pijnklachten.

Afghani Gold zaden groeien uit tot compacte planten met een mooie kerstboomstructuur en hebben meestal een grote lang gestrekte hoofdtop. Heel veel zijtoppen zal ze – zeker in een Sea Of Green opstelling – niet altijd aanmaken maar wanneer ze dit wel doet zijn het echte mooie nugs: hard en compact 😉

De indica staat erom bekend een sterke plant te zijn die ondanks enige verwaarlozing – denk hierbij aan niet helemaal op tijd water en/of voeding geven of juist te veel daarvan – toch lekker doorgaat met de productie van toppen en THC. Ze maakt hierbij toppen aan met weinig bladeren die daardoor heel gemakkelijk te manicuren zijn, eenvoudig knipwerk dus.

Tegen het einde van haar bloeifase geeft Afghani Gold een zeer sterke geur af die doet denken aan een zoete wierook-achtige hasjgeur. De smaak van de Afghaan is zoet, fruitig en aards tegelijk dankzij de skunkgenen. Een heerlijke wietsoort om voor het slapengaan van te genieten of om pijn en misselijkheid mee te bestrijden.

 

  • Soort: 90% indica
  • Genotype: Afghani, Skunk #1
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeifase: 8 tot 9 weken
  • Hoogte: 80 tot 120 centimeter
  • Zadenbedrijf: Spliff Seeds
(advertenties)