(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

CNNBS TOP 50 #25 • Soms leek het dit jaar wel alsof de diverse politiekorpsen in het land streden om de meest onnozele wiet-bust bokaal. Dat je krakkemikkige wiethokken met levensgevaarlijke stroomfratsen uit de lucht haalt is nog tot daar en toe, maar dat je het als geüniformeerde agent in je hoofd haalt om één wietplant af te pakken van iemand… En dit geval in Wijk bij Duurstede staat niet eens op zichzelf, het is meerdere keren voorgevallen in Nederland anno 2017. Alle overheidsterreur tegen vredelievende recreatieve en medicinale hobbykwekers leidde er zelfs toe dat onze columnist Mr. Veldman een klachtenprocedure begint bij de Nationale Ombudsman. Wordt vervolgd dus zullen we maar zeggen!

HET MEEST GELEZEN OVER CANNABIS IN 2017 #25

Stop de persen, de Nobelprijs voor de Vrede is vergeven en wel aan het manmoedige politiekorps van Wijk bij Duurstede. Die presteerde het nagenoeg onmogelijke: het opruimen van een levensgrote bedreiging veroorzaakt door een – 1 – buitenwietplant!

Dieptepunt Hollandse Hennepoorlog

Hoe diep kan je zinken als geüniformeerde medemens anno 2017? Welnu, na een zomer vol met invallen en ontruimingen bij vredelievende (medicinale) thuiskwekers is die grens – bodem van de onwelriekende put – als je wilt – bereikt. Het in actie komen van de blauwhemden voor één wietplant in de tuin, het is ongelogen waar.

Afijn, laten we er verder geen woorden meer aan vuil maken en simpelweg de sociale mediapost zien van de trotse – ook dat nog ja – Politie Wijk bij Duurstede:

Overigens: doe vooral géén afstand van je wietplant(en). Overflow the justice system zogezegd 😉

(advertenties)