(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Net zoals hydroponics, is aeroponics een methode om planten te kweken zonder het gebruik van aarde als groeimedium. De wortels van de wietplanten hangen ‘vrij’ in de lucht en voeding wordt aan de dames gegeven via een soort fijne mist. Aangezien wortels een indicatie zijn voor de hoeveelheid toppen, zal het je niet verbazen dat de oogst bij deze teeltmethode heel vet is, nog vetter dan bij hydroponics. Check de grootste ‘Aeroponic Cannabis Cultivation’ op aarde in de nieuwste aflevering van CannaCribs!

Binnenkijken bij de beste legaal wiet kwekende vakbroeders

In deze aflevering van CannaCribs bezoeken we Aeriz, een pionier in meerdere Amerikaanse staten die bekend staat om hun aeroponic kweektechnieken. Ontdek hun milieuvriendelijke aanpak, verken hun vijf merken, waaronder het vlaggenschip Aeriz, UpNorth, Fig Farms, Daze Off en 93Boys.

Ga met presentator Nate en zijn team mee naar Anna, Illinois, waar ze de zaad-tot-verkoop kweekmethoden van Aeriz laten zien, waarbij ze de toewijding van het bedrijf aan patiënten en duurzaamheid benadrukken. Beelden om jaloers van te watertanden als eenvoudige vijfplantenjongens in de kleipolders…

(advertentie)