(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Als je het toch doet doe het dan goed. Dat zal wellicht het motto zijn geweest van een inwoner van het Brabantse Vorstenbosch, die zijn huurhuis had omgebouwd tot een waar wietplanten paradijs. Jammer wel dat de politie er donderdag een wreed einde aan heeft gemaakt, maar gelukkig hebben we de beelden nog…

Dubbelpech

Het grootschalig kweken van wietplanten in huis is tegenwoordig volgens de gemeentelijke autoriteiten ongeveer net zo gevaarlijk en maatschappij bedreigend als pak ‘m beet je bezighouden met terrorisme. Je kan er welvoeglijk vanuit gaan dat je drie maanden op straat komt te staan.

En als je zoals in het geval van deze Brabander nog de pech hebt om in een huurhuis van de woningbouw te telen, dan word je zonder veel mededogen pardoes geschrapt al huurder en vind je de komende jaren dankzij de zwarte lijst waarop je terecht komt ook geen nieuw huurkot ook.

Stekken trekken

Vette pech dus dat de wietkweker gepakt is door de politie, zoals wijkagent Mieke Bode – op straat te zien in Nistelrode en Vorstenbosch – via twitter meldt. En het moet gezegd, er kwam aardig wat groen materiaal uit het huurhuis te voorschijn. Naast de 229 wietplanten troffen de agenten namelijk ook nog eens 200 moederplanten aan. En daarvan kan je dus stekken trekken, wat de betreffende kweker in ieder geval 4026 keer heeft gedaan.

Nou ja, alle kweekactiviteiten kunnen we het beste samenvatten met het telefoonfilmpje van de wijkagent zelf, waarbij je je dan toch ook direct afvraagt of de huurder nog wel plek had om zelf ergens een stekje te vinden om te wonen/eten/slapen…

 

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)