(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ach, wat kan het leven toch mooi zijn wanneer cannabis volledig legaal is. Zoals bijvoorbeeld het geval is in de Amerikaanse staat Californië. Dan krijg je dus vacatures voor je snufferd waarbij je het water van in de mond loopt. Wat denk je van drie maanden lang tegen een uurloon van $15 cannabisproducten reviewen voor en op Emjay, een online thuisbezorgdienst?

600 cannabisproducten bij je thuisbezorgd

‘Cannabis delivery in minutes’, belooft de bedrijfsslogan van Emjay ons op de homepage van hun website. Want ja, dat bestaat dus gewoon in de Golden State: webwinkels die je razendsnel 1 of meerdere van de liefst 600 (!) verschillende cannabisproducten thuisbezorgen.

Om het gemak nog dichter bij de luie/verwende consument thuis te bezorgen, zoekt het bedrijf nu iemand die helemaal gek is op wiet en dat weet te vertalen in lekkere teksten voor bij de productfoto’s op de site. Het overweldigende aanbod, dat het bedrijf thuisbezorgt tegen dezelfde prijs als je het koopt in de dispensaries (coffeeshops), is verdeeld over 7 categorieën: 

‘The future of Cannabis Delivery’ is begonnen aldus Emjay…

A cannabis afficianado’s dream come true

Kunnen wij hier in de ijskoude polder met ons nog steeds niet begonnen wietproefje alleen maar van dromen, zulke servicegerichte cannabisdiensten. Laat staan dat jij of wij volkomen wit (legaal) bij zo’n bedrijf zouden kunnen gaan werken door eens op ons gemakje het complete menu-aanbod te gaan roken, dabben, eten of verdampen!

Want dat is precies wat er verwacht wordt van de ‘Emjay Product Reviewer Internship’ die Emjay nu zoekt. ‘This paid 3 month internship is a cannabis afficianado’s dream come true’, stelt de baas zelf dan ook niet geheel onterecht, haha.

Als het niet mocht lukken met het review-baantje… ze zoeken ook altijd bezorgers daar bij Emjay (die naam staat natuurlijk voor ‘MJ’ ofwel ‘Mary Jane’ ofwel ‘marijuana’ ofwel wiet 😉

Goed, wat moet je nog meer kunnen behalve een liefhebber zijn van wiet? Je moet om te beginnen lekker creatief kunnen schrijven natuurlijk, want iets lekkers oproken kunnen we allemaal wel met de ogen dicht. Verder wordt er van je verlangd dat je de ‘cannabis cultuur begrijpt’ en ‘weet wat de consumenten doet tikken’. Samengevat: ‘Creativity and a passion for cannabis are a must’.

Kennis van cannabinoïden en terpenen

Je kennis van onze favoriete plant moet wel wat verder gaan dan dat je weet dat wiet kan worden ingedeeld in sativa, indica en hybride. ‘What about terpenes? What about the rainbow of cannabinoids that make each strain unique?’ vraagt Emjay zich licht retorisch af.

Verder moet je (oh enorme teleurstelling) inwoner van Californië zijn, 21 jaar of ouder zijn (de minimum leeftijd waarop je in de VS legaal cannabis mag consumeren) en van maandag tot vrijdag 16 uurtjes de tijd hebben om jezelf wezenloos te blowen en tikken. Krijg je dan wel drie maanden lang 12,32 euro per uur voor 😉

(advertenties)