(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wellicht heb je hem al eens voorbij zien komen, de Knockout Bong. Dat is een zogenaamde gravity bong en een biertje in één. De kunst is om eerst het biertje achterover te tikken en dan in één ruk verder de rook te inhaleren. Afijn, je begrijpt waarom ze dit een knockout bong noemen. 

De Knockout bong is in feite een opzet-stuk waarmee je een biertje in een bong omtovert. Hij past overigens ook op frisdrankflesjes of een flesje Chocomel als dat meer je ding is. Punt is dat je met Knockout Bong dus altijd een bong op zak hebt. Dat hele knockout zuipen en blowen is leuk voor een wild feestje, maar absoluut niet verplicht. De Knockout Bong geeft je een hele lekkere bier-of-fris-gekoelde rook en is vanaf nu ook in Nederland te koop.

Alles in 1

De Knockout Bong is een multifunctionele pijp die je gemakkelijk in je binnenzak stopt voor onderweg. Het zijn eigenlijk superveel bongs in een. Je krijgt er een tasje bij meegeleverd zodat je geen plakkerige bier of fris in je jaszak aan overhoudt. Na gebruik kan de Knockout Bong trouwens gewoon in de vaatwasser.

Om de Knockout Bong als Beer Bong te gebruiken neem je een bier of frisdrankflesje en plaats je de Knockout Bong hierop. Vul het flesje met een laagje water voor een heerlijke koeling van je rook. Wanneer je wat beter geoefend bent kun je de zogenaamde Waterfall Gravity Bong functie proberen. Hiervoor verwijder je het verlengstuk en vul je de fles met water. Plaats de bong erop en laat het water eruit lopen terwijl de fles zich vult met rook. Hierna ben je vrij om de rook in je eigen tempo, of in één keer als een bezetene leeg te zuigen.

De Bucket Bong functie is ook leuk; knip van een plastic fles de bodem af en plaats de Knockout Bong erop. Vul een emmer of je wasbak met water, doe de fles erin en trek hem langzaam omhoog (uiteraard met een vuurtje erbij). De fles vult zich met rook, haal de Knockout Bong eraf, zet je mond op de fles, druk hem terug in het water en zuigen maar! Of wat dacht je van shotgunnen met bier? Gebruik de Knockout Bong om in één teug een biertje te atten. Heeft verder niet veel met wiet te maken maar je maakt gegarandeerd indruk op je zuipende vrienden, zeker wanneer ze je kennen als een echte pothead.

The Devil’s Knockout

Laten we eerlijk zijn; de Devil’s Knockout is waar het allemaal om draait met deze Knockout Bong. Het gaat als volgt. Pak een biertje, open hem en zet de Knockout Bong erop. Het zijn drie handelingen die je nu moet doen, pakken, draaien en rippen. Oftewel, je draait je biertje op zijn kop, houdt een vuurtje bij de wiet en drinkt je biertje leeg. Vervolgens zuig je bij wijze van toetje de rook uit de fles. Het werkt gegarandeerd!

De Knockout Bong is vanaf nu ook in de lage landen te koop. Je bestelt hem hier op Dutch-Headshop.com, hij kost 39,95 euro.

(advertenties)