(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wat zou je zeggen van een mooie tabletop verdamper op je tafel? Eentje die je wiet middels convectie verhit en je tijdens het gebruik gewoon midden op tafel kunt laten staan omdat er een handige slang aan zit? Klinkt het nu al goed in je oren? Het wordt nog véél mooier wanneer je de prijs hoort!

De Noble Vapor VP110 is een eenvoudig te bedienen tabletop verdamper voor thuisgebruik. Omdat de verdamper middels convectie verhit, geeft hij heerlijk smakende damp van een uitstekende kwaliteit. Zeker gezien de ontzettend lage prijs van slechts 44 euro is dit een verdamper die je toch veel waar voor je geld geeft. Om je een idee te geven; de meeste draagbare verdampers kosten tegenwoordig toch al gauw 100 euro en convectie-tabletops liggen qua prijs gemiddeld tussen de 200 en 400 euro.

noble

Futuristisch design, simpele bediening

De Noble heeft een fraaie zilverkleurige metalen behuizing en staat op een glazen voetstuk. Wanneer je hem inschakelt zorgen de blauwe, rode en groene leds voor een gezellige lichtshow tijdens je sessies. De VP110 doet er wel iets langer over om op te warmen, ongeveer 5 tot 8 minuten. Maar goed, je gebruikt hem in de comfortabele omgeving van je eigen huis dus er is geen reden tot haasten lijkt ons.

3483495196_cb8dcd6a42_b

Temperatuur is bij deze instap tabletop, zoals we hem toch wel kunnen noemen, traploos in te stellen. Je kunt kiezen uit low en high, als cannabisliefhebber kies je natuurlijk voor standje high 😉 De heetste stand geeft je namelijk ook de dikste dampwolken. Verwacht van de Noble geen high end verdamper, en ook geen levenslange garantie, maar wel een hele leuke tabletop vaporizer waar je heel veel plezier aan zult beleven.

De Noble Vapor VP110 kost slechts 44 euro en is verkrijgbaar op Azarius.nl.

(advertenties)