(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Dat de jeugd hun longen vult met lachgas-ballonnen, komt natuurlijk omdat ze nog geen wiet mogen gebruiken. Beter – en een stuk gezonder – zou het namelijk zijn als ze ballonnen vulden met cannabisdamp. Afijn, ben jij wel groot genoeg om wiet te ‘mogen’ gebruiken, damp dan eens een ballonnetje wiet. 

De HerbalAire H3 tafelverdamper is een grootmeester in het verdampen van cannabis. De verdamper is klein van stuk omdat de luchtpomp niet ingebouwd is, maar extern aangesloten kan worden. Hierdoor is de prijs kwaliteit verhouding ook enorm goed, en wist de fabrikant de consumentenprijs zelfs onder de 200 euro te houden. De pomp heb je overigens alleen nodig wanneer je een van de meegeleverde ballonnen met damp wil vullen. Om direct te inhaleren heb je die niet nodig.

ha5Zeer efficiënt

De HerbalAire H3 zet werkelijk de allerlaatste trichoom (harskliertje) nog om in damp, dat is getest en bewezen. In meerdere onafhankelijke tests wist de HerbalAire H3 namelijk nog 2 of zelfs meer ballonnen met damp te vullen met wiet die zogenaamd al door andere verdampers waren leeg getrokken, best indrukwekkend nietwaar? Wanneer je inhaleert, of met de pomp een ballon vult, verdeelt de HerbalAire de hete lucht in achttien luchtweggetjes voor een extreem efficiënte extractie. Stop je echter met inhaleren of pompen, dan gebeurt er ook niets met je wiet waardoor het al zijn smaak en werkzame stoffen behoudt. En gebruik je de HerbalAire H3 een half uurtje niet, dan schakelt die zichzelf automatisch uit. Voor verbranding van je wiet hoef je ook absoluut geen zorgen te maken want alle werkzame bestanddelen worden met deze verdamper op een zo laag mogelijke temperatuur verdampt.

Over de temperatuur gesproken; met de HerbalAire H3 heb je een uitermate nauwkeurige controle daarover. Het apparaat verdampt je wiet op temperaturen tussen de 121 en de 205 graden Celsius en is per graad nauwkeurig in te stellen. Daarbij beschikt de verdamper over een zogenaamde ‘Learning Temperature Controle’ wat inhoudt dat hij rekening houdt met de temperatuur van de omgeving waarin hij gebruikt wordt.

Veiligheid

Uitgebreide tests en duurzame high tech materialen garanderen een veilig gebruik van de HerbalAire zonder eventuele bijsmaakjes. Alle hete delen zijn afgeschermd van de elektronica en ook aan de buitenkant blijft de HerbalAire koel genoeg om met de hand aan te pakken. De hete lucht stroomt door een met teflon gecoat materiaal, wat volkomen veilig is voor het gebruik in deze verdamper. Teflon wordt ook in pannen toegepast om eten op veel hogere temperaturen te bereiden. De buitenkant van de HerbalAire bestaat uit glas gevuld nylon.

Gebruik

Het gebruik van de HerbalAire H3 is simpel. Kwestie van de gewenste temperatuur instellen en wachten tot het led indicator lampje aangeeft dat de verdamper klaar is om aan de slag te gaan – doorgaans binnen 2 minuten! Laat een gevuld patroon in de vulkamer vallen, sluit het mondstuk aan en begin te dampen.

Of…

…vul een van de meegeleverde ballonnen met damp! Dat is zo gemakkelijk als een ballon op het verlengstuk aansluiten en de pomp in te schakelen. Nu vult de ballon zich met de lekkerste damp, en terwijl jij de ene ballon leegzuigt, vult de HerbalAire de volgende.

ha4Na het gebruik, of liever gezegd na een paar weken gebruik, kun je de HerbalAire gemakkelijk reinigen. Haal alle delen los en gebruik het meegeleverde metalen tooltje om eventueel vastzittende plukjes wiet te verwijderen. De losse delen zoals het mondstuk en de vulpatronen kunnen apart gewassen worden met heet water of wat schoonmaak alcohol. Kwestie van even in laten weken en goed afspoelen.

Prijs-kwaliteit

De HerbaiAire H3 is waarschijnlijk de tafelverdamper die ook ballonnen kan vullen met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dit komt met name door de apart meegeleverde pomp in plaats van een geïntegreerde pomp. Sommige mensen vinden dit een klein nadeel aan de HerbalAire maar je kunt het ook als een voordeel zien, hierdoor is de HerbailAire namelijk mooi compact gebleven en hoef je de pomp alleen te pakken wanneer je ook echt ballonnen gaat vullen.

De HerbalAire H3 tafelverdamper wordt geleverd met 2 ballonnen, een pomp en een luchtslang voor direct inhaleren. Hij kost 199 euro en is te koop op Vaposhop.nl.

(advertentie)