(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Een fijne en ultracompacte verdamper is de ArGo. Het is zelfs het allerkleinste model dat fabrikant Arizer tot nu toe maakte. Toch doet de ArGo niet onder voor de grotere modellen van het bekende merk. Hij maakt gebruik van dezelfde hybride verhittingstechniek en heeft dezelfde glazen stem, die kruidenkamer, luchtkanaal en mondstuk in één is.

De Arizer Go is een heerlijke verdamper om mee op pad te gaan. Het compactste model van de fabrikant heeft een uitstekende afwerking, en ligt heerlijk in elke hand, hoe klein die ook is. Ondanks het bescheiden formaat beschikt de ArGo echter over dezelfde goede eigenschappen als de grotere Arizer verdampers. Hij warmt razendsnel op en maakt gebruik van dezelfde hybride verhitting en heeft dezelfde kenmerkende glazen stem, waardoor je nooit iets anders proeft dan de heerlijke smaak van je eigen wiet.

Glazen stem, betrouwbare kwaliteit

De ArGo is eigenlijk een verkleinde versie van bestaande en bewezen verdampers van Arizer. De gebruikte verhittingstechniek is een combinatie van conductie- en convectieverhitting. Die zorgt er niet alleen voor dat de ArGo in minder dan een minuut opwarmt, maar ook voor een krachtige verhitting waardoor je uit een klein apparaatje toch hele dikke dampwolken haalt.

Nog een bekende techniek van Arizer is de glazen stem, die ook in deze kleine krachtpatser verwerkt is. Deze glazen stem dient als kruidenkamer, luchtkanaal en mondstuk. Er komt dus nooit iets anders zoals plastic of elektronica met je cannabis in aanraking, waardoor je alleen de pure smaak van cannabis proeft als je met de ArGo verdampt. Daarnaast zorgt de glazen stem ervoor dat jouw ArGo eigenlijk volledig onderhoudsvrij is. Op het glaswerk zelf na, hoef je niets te reinigen.

Volwaardige verdamper

Ondanks het compacte formaat moet je de Arizer Go niet onderschatten. Het is namelijk een volwaardige verdamper compleet met digitaal scherm en nauwkeurige precisie. Met slechts drie knoppen is de verdamper gemakkelijk te bedienen, en op het scherm is duidelijk af te lezen wat de huidige temperatuur is. De temperatuur kan worden ingesteld van 50 tot 220 graden Celsius. Ook is de helderheid van het scherm en de auto-shutoff timer gemakkelijk aan te passen.

Ook handig, en milieuvriendelijk is de vervangbare (18650) batterij. Hierdoor gaat de ArGo lang mee en kun je eenvoudig een opgeladen reservebatterij meenemen, zodat je nooit met een lege batterij zit. Opladen gaat via USB en kan ook terwijl het apparaat in gebruik is. Een USB kabel en adapter zijn meegeleverd en een volle batterij gaat tot maar liefst 10 sessies mee.

Maar het mooiste van de ArGo is misschien nog wel de dikke en volle dampwolken die het apparaat kan produceren. Is er dan helemaal geen nadeel? Jawel maar die valt in het niet bij de voordelen; door het compacte formaat en de effectieve verhitting kan de onderkant na een tijdje best heet worden. Gelukkig kun je hem dan nog wel aan de bovenkant vasthouden, en koelt de ArGo ook weer snel af.

De Arizer Go komt met een jaar fabrieksgarantie en wordt compleet geleverd met batterij, een USB oplader en kabel, twee glazen aroma tubes, twee siliconen stem caps, een draagtasje, tool en 4 filtergaasjes. De ArGo kost €149,- en is te bestellen op Dutch-Smart.nl.

(advertentie)