(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Ook in Nederwietland wordt dabben – oftewel het verdampen van cannabisconcentraten – steeds toegankelijker. Concentraten zijn niet moeilijk te vinden en met draagbare ‘verdabbers’ wordt het dabben zelf ook een eitje. Zeker met de Dabstorm 2.0, een krachtige draagbare dab rig die dikke dabwolken produceert!

Draagbaar elektrisch dabben is veel praktischer en nauwkeuriger dan met een dab rig en een stormaansteker. In plaats van gedoe met een roodgloeiende dabnagel waar je je aan kunt verbranden, hoef je alleen op een knopje te drukken en te inhaleren. Het probleem met de meeste draagbare dab-pennen is echter dat ze niet dezelfde kracht kunnen leveren als de combinatie dab rig en stormaansteker.

Om de opvolger van de toch al populaire Dabstorm wel krachtig genoeg te maken, werd de Dabstorm 2.0 voorzien van een extra grote en krachtige batterij. Die zorgt ervoor dat hij binnen luttele seconden tot 300 graden kan verhitten waardoor je kunt dabben zoals het hoort, en dan ook meteen onderweg.

Concentraten en hasj

Dabstorm 2.0 heeft net als een grote dab rig een dabnagel. Geen lullig en open opgloeiend draadje, maar een mooie grote en vervangbare dabnagel van keramiek, die je tot de nok kunt vullen als je wil. Je kunt hem gebruiken met concentraat, maar hij weet ook raad met kief of een goede vette hasj.

Ondanks de krachtige batterij, is de Dabstorm 2.0 bescheiden van formaat. Hij is slechts 6,5 centimeter lang en ligt prettig in de hand. Op straat zullen de mensen denken dat je een e-sigaret rookt, al zal de geur van een lekker concentraat je waarschijnlijk wel verraden.

Het gebruik van de Dabstorm 2.0 is vrij eenvoudig. Twee knoppen zorgen voor de temperatuurregeling en de derde gebruik je om de ‘verdabber’ in werking te stellen. Op het digitale display zie je of de Dabstorm 2.0 al op temperatuur is gekomen. Vul de keramische dabnagel, schuif het glazen mondstuk eroverheen, even op de knop drukken en dabben maar!

De Dabstorm 2.0 kost slechts €69,- en is verkrijgbaar op Sirius.nl. Hij wordt compleet geleverd, inclusief wax atomizer, glazen en keramisch omhulsel en mondstukken, extra keramische bowl, dabtools, schoonmaakdoekjes, extra rubberen ringen, USB-oplaadkabel en gebruiksaanwijzing. 

(advertentie)