(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Amnesia is qua wietsoorten misschien wel Nederlands grootste succes. In welke coffeeshop je ook graag komt, er is bijna altijd wel een lekkere Amnesia en/of Amnesia Haze te vinden. Amnesia wietsoorten zijn dan ook sterk en hebben een heerlijke smaak, en met Amnesia Haze Autoflower zaden kweek je dat dus gewoon zelf. 

Amnesia Haze is een populaire maar prijzige wietsoort. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de langere bloeitijd van de genetica. Een lange bloeitijd die zich terugverdient met een verfijnde zoete smaak en een sterk high effect. Maar zulke voordelen komen in het geval van Amnesia Haze Autoflower niet met het nadeel van een lange bloeitijd. Die bloeit namelijk helemaal vanzelf en is daardoor ruim voor het einde van de zomer klaar om geoogst te worden.

Amnesia Haze Autoflower

Amnesia Haze Autoflower is een wietsoort met vele voorouders. In haar genetische stamboom vind je niet alleen Haze terug maar ook Thaise, Afghaanse, Jamaicaanse, Aziatische, Cambodjaanse en Hawaiiaanse rassen. Door de beste Amnesia Haze vervolgens met de automatisch bloeiende ruderalis te veredelen, ontstond deze automatisch bloeiende Amnesia Haze Autoflower.

Omdat de genetica hierdoor vanzelf in bloei gaat, is het kweken ervan een stuk makkelijker geworden. Binnen kun je geweldige resultaten behalen zonder over lichtschema’s na te denken. Laat Amnesia Haze Autoflower gedurende de hele cyclus rustig op 18/6 staan. Daarnaast haal je gemakkelijk een mooie buitenbuit binnen, aangezien de planten bloeien in de zonnige zomermaanden juni, juli en augustus. De bloeifase duurt gemiddeld namelijk slechts 10 tot 11 weken.

Potente delicatesse

Amnesia Haze is echt een wietsoort voor fijnproevers maar dan wel fijnproevers met een hoge tolerantiegrens. Niet alleen het gehalte aan heerlijke smaakstoffen is namelijk hoog in deze soort, maar ook het THC-gehalte. je zou dus kunnen zeggen dat Amnesia Haze een potente delicatesse is. Het effect is snel te merken en zeer krachtig. Amnesia Haze werkt goed tegen pijn, stress en neerslachtigheid, en geeft je een vrolijke en euforische stoot energie. Uiteraard ontbreekt ook de typische zoete citrus/haze-smaak niet.

  • Soort: sativa dominante autoflower
  • Genotype: Amnesia Haze, ruderalis
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 10 – 11 weken
  • Smaak: Haze, citrus, zoet
  • Effect: vrolijk, euforisch, energetisch, goed tegen pijn, stress en neerslachtigheid
  • Zadenbedrijf: Gold Seeds
(advertentie)