(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Lemon Cream Kush Automatic is een nieuwe kruising van het Nederlandse zadenbedrijf Spliff Seeds. Maar dan wel een nieuwe kruising met oude vertrouwde genen. De frisse en automatisch bloeiende hybride komt namelijk voort uit de bekende wietsoorten Medical Kush en Dutch Automatic. Het resultaat: een automatisch bloeiende Skunk-achtige Kush met een fris zoete citrussmaak. 

Om een autoflower te maken met de unieke smaak en het pijnstillende effect van Medical Kush, startten de zadenmakers van Spliff Seeds een uitgebreid kweekprogramma. Ze kruisten hun beste Medical Kush moederplant met hun mooiste mannelijke Dutch Automatic. De beste automatisch bloeiende exemplaren uit het resultaat van deze kruising werden geselecteerd om verder te veredelen tot Lemon Cream Kush Automatic.

Lemon Cream Kush Automatic is een indica dominante en automatisch bloeiende hybride. Ze bloeit gemiddeld na vijf weken, en is tien weken na het ontkiemen klaar om geoogst te worden. De planten leveren een gemiddeld grote oogst op, en toppen laten een mooie trichoomformatie zien. Het effect is een prettige balans tussen lichamelijke en geestelijke ontspanning, en sterk pijnstillend.

Als autoflower laat deze Medical Kush kruising zich gemakkelijk grootbrengen. De relatief korte levensduur en sterke weerstand tegen schimmels dragen daaraan bij. Lemon Cream Kush Automatic planten zijn kort en vol en vragen weinig voeding. De autoflower is door Spliff Seeds weliswaar ontwikkeld voor buiten onder ze zon; ze presteert binnen nog het beste, onder een 20/4 lichtschema.

  • Soort: indica dominante autoflower
  • Genotype: Medical Kush, Dutch Automatic
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeifase: 10 weken van zaad tot oogst
  • Smaak: skunk, citrus, zoetzuur
  • Effect: gebalanceerd, pijnstillend
  • Zadenbedrijf: Spliff Seeds
(advertenties)