(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het is genetisch gezien bijna een pure sativa, en een van de beste die we in Nederland hebben ook. De wietsoort werd veredeld door de genetica specialisten van Serious Seeds, en heeft in haar bestaan liefst 11 cannabis cups gewonnen! Dit is Kali Mist, koningin der sativa’s.

Serious Seeds creëerde met Kali Mist een F1 hybride die zo lekker groeit en bloeit dat ze ook wel de koningin der sativa’s genoemd wordt. Een bijnaam die tot over de atlantische oceaan reikt en waar Nederland trots op kan zijn. Kali Mist groeit uit tot een typische sativa met slanke bladeren en ellenlange toppen die een mierzoete geur in je kweekruimte verspreiden. De ietwat lange bloeifase van 10 tot 12 weken, maakt Kali Mist goed met een gulle en kwalitatief geweldige oogst.

Hybride groeikracht

Zoals het merendeel van de wietsoorten van Serious Seeds, is Kali Mist een F1 hybride die zo’n 25% sneller groeit dankzij hybride groeikracht. De plant is goed bestand tegen schimmels, en groeit in Zuid-Europese landen niet zelden uit tot een metershoge wietplant. Binnen onder kunstlicht, zorgt de open structuur en het geringe aantal bladeren ervoor, dat licht diep in Kali Mist planten kan doordringen. Hierdoor kunnen ook de onderste toppen zich goed ontwikkelen. Kali Mist takken zijn lang en van boven tot onder gevuld met een aaneenschakeling van plakkerige zoete toppen.

Elfvoudig kampioen

Sinds Kali Mist bestaat, is ze twee keer door Serious Seeds verbeterd, waarbij ze na de laatste aanpassing de grootste transformatie onderging. Negen van de elf prijzen staan dan ook op naam van de huidige en beste versie. Beloningen voor een verrukkelijke zoete en kruidige smaak en geur, en een heerlijke actieve high. Wat natuurlijk ook meehelpt zijn de compacte toppen vol met rode bloeiharen. Als medicijn werkt Kali Mist bijzonder goed tegen menstruatiepijn, kramp en als stemmingsverbeteraar. Ze geeft een sterke heldere en opgewekte high.

  • Soort: F1 hybride, bijna 100% sativa
  • Genotype: niet bekend
  • Geslacht: regulier en gefeminiseerd
  • Geur/smaak: zoetzuur, aards, citrus, kruidig
  • Effect: creatief, helder, energiek en spraakzaam
  • Bloeifase: 70 – 90 dagen
  • Zadenbedrijf: Serious Seeds
(advertenties)