(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Het is een van de mooiste urban legends in de cannabiswereld: rapper en ganjapreneur Snoop Dogg zou zomaar even 75 tot 150 blunts – dat zijn pure wietjoints in een omhulsel van een sigarentabaksblad – per etmaal wegwerken. Maar nu, na vele jaren, blijkt het toch net even allemaal iets anders te liggen bij de Dogfather thuis…

Snoop Dogg paft tussen de 75 en 150 blunts per dag

Nou hoef je als stinkend rijke cannabisondernemer, rapper en producer (en pimp motherfucker) natuurlijk niet zelf de hele godganse dag je eigen joints te draaien. Nee, daar huur je gewoon een fulltime draaier voor in. Jarenlang deed ene Renegade Piranha (het zal niet haar echte naam zijn gokken wij) dit werk tegen een alleszins lekker salaris.

Vorige maand vertelde ze in een Australische radioshow dat ze per dag tussen de 75 en 150 blunts prepareerde voor de boss. In totaal draaide ze naar eigen zeggen in haar Snoop-jaren meer dan 450.000 van die wietsigaartjes!

Snoop zelf (51 jaar jong) hield het op 81 blunts per dag, zo verklaarde  de grootmeester in 2012 op het platform Reddit. Nog altijd een enorme hoeveelheid, aangezien je dan elke 12 minuten zo’n THC-klapper moet verorberen tijdens de uren dat je niet slaapt.

Ach, die lelijke waarheid toch ook altijd

Maar nu blijkt, dankzij de allerlelijkste Instagram video ooit ever, dat overdrijven ook een vak is. “Stop lying”, schreef Calvin Cordozar Broadus Jr. er nog maar eens voor alle duidelijkheid bij. En bam, weg urban legend!!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door snoopdogg (@snoopdogg)

[openingsfoto: Sterling Munksgard/Shutterstock]
(advertentie)