(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Worden de mensen in Florida gek door de subtropische zon? Je zou het denken. Schreven we vandaag al over een vader die de auto van zijn blowende zoon verpatst, nu hebben we een moeder die haar zoon middeleeuws straft omdat die haar wiet verkoopt…

Florida de gekste

Maak kennis met Zayme Flores, een 34-jarige vrouw uit Orlando, de stad in Florida die tot nu toe vooral bekend staat als het thuishonk van Disney World. Maar linksom of rechtdoor, Zayme heeft zich met een heel bijzondere strafexpeditie tegen haar 15-jarige zoontje ook een plek in de geschiedenisboekjes verworven. Watskeburt?

Handjes in het vuur

shutterstock_48188590

Wiet en vuur, echte vrienden zijn het niet… [foto: Visual Generation/Shutterstock]

Zoonlief vindt het eigenlijk maar niks dat zijn ouders blowen. Om dat eens stevig te onderstrepen besluit hij om de stash van pa en ma te verkopen!

Wanneer mama Zayme dit ontdekt kent haar furie geen grenzen. Uit woede straft ze haar puberzoon door zijn handen op een heet fornuis te drukken… Tegen de tijd dat de politie bij het pand was aangekomen waren de handpalmen van het gastje al min of meer geroosterd. Nou ja, de blaren stonden er ruimschoots op.

Puberdealer

Compleet van de pot gerukt (no word joke intended here). Afgelopen maandag werd het gestoorde wijf voorgeleid bij de rechtbank in Orlando, uiteraard op beschuldiging van kindermishandeling. Maar ook vanwege ‘contributing to the delinquency of a minor‘, want wiet verkopen als 15-jarige mag niet in Florida – trouwens ook niet als je ouder bent, cannabis is er simpelweg verboden.

De jongen verblijft inmiddels bij familie, de moeder is voorlopig vrijgelaten op borg maar kan een zware strafrechtelijke dobber tegemoet zien wanneer de rechtszaak dient.

[openingsbeeld: ipag collection/Shutterstock]
(advertenties)