(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Hoe ongenadig stoned moet je wel niet zijn om in een vlaag van THC-doordrenkte verstandsverbijstering zelf de politie te bellen dat je wiet niet deugt?! En dat op een plek op aarde waar het bezit van marihuana nog bestraft kan worden met 1 jaar celstraf… Toch flikte een 35-jarige Amerikaan het onlangs.

st cliar

St. Clair by night… de vraag is of Jason dit uitzicht nog kan bewonderen voorlopig

Over naar het Amerikaanse plaatje St. Clair in de staat Michigan. Nog geen lid van de familie van vrije wietstaten helaas, voor het bezit van cannabis kan je maximaal 1 jaar gevangenisstraf krijgen plus een boete van 2000 dollar. Op het paffen van een joint staat 90 dagen cel en 100 dollar boete, dus je zou denken dat de blowers aldaar zich gedeisd houden wanneer ze hun wietje roken. Zo niet onze schlemiel van de maand: Jason Rudd.

Help, er zit rubber in mijn wiet!

De 35-jarige inwoner van St. Clair belde op klaarlichte dag zelf de politie met een ietwat vreemde mededeling: hij dacht dat ie vergiftigd werd! Hup hup, de politie als een dolle naar Jasons huis aan Virginia Mines Road, klaar om het leven van een inwoner te redden. Tegen de politieagent vertelde Jason doodleuk dat hij het vermoeden had dat er stukjes rubber in zijn wiet zaten! Waarschijnlijk was de man echter zo stoned als de spreekwoordelijke garnaal, want de agent zag niets vreemd aan de wiet.

En ook waarschijnlijk is dat Jason redelijk vlotjes weer terugkeerde op aarde, want hij werd in de boeien geslagen wegens het bezit van drugs. De mogelijke consequenties hebben we je al verteld, maar het pleit wel voor Jason dat hij weigert om de naam van zijn wietdealer aan de politie prijs te geven…

(advertenties)