(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Onze cannabisvrienden van de website CoffeeShopsinfo.nl houden ieder jaar een verkiezing onder hun lezers van de ‘Beste Coffeeshop’. Nadat alle stemmen uit 2015 geteld waren rolde er dus 1 gelukkige winnaar uit: coffeeshop The Stud uit Amsterdam!

studThe Stud

Meer dan tweeduizend cannabis consumenten brachten vorig jaar hun stem uit op hun favoriete coffeeshop. En de prijs blijft dus in hoofdstad Amsterdam, want nadat Boere Jongens hem in 2014 won, ging The Stud in 2015 met de blowers-eer strijken. Toevallig schreef RollingStoned onlangs nog een verhaal over deze mooie shop in het oosten van Mokum. Eigenaar Silvio Walter begon namelijk een cannabis-kledinglijn “uit liefde voor de plant”… (zie ons bericht ‘Coffeeshop The Stud begint kledinglijn’ van 8 oktober jongstleden)

Top 10 over 2015

De eerste plaats is welverdiend en 1 jaar lang mag The Stud zich nu dus “Beste Coffeeshop 2015′ noemen, daar aan de Molukkenstraat 581 in Amsterdam. De volledige Top 10 over het afgelopen jaar, op basis van 2102 stemmen, ziet er als volgt uit:

 

bld1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wie wordt de beste coffeeshop in 2016?

Uiteraard is de verkiezing van de beste coffeeshop van 2016 – het jaar dat krek begonnen is – ook al van start gegaan. Stemmen is een fluitje van een cent, dus als je wilt dat jouw shoppie hoog scoort dit jaar, surf je nu even naar CoffeeShopsinfo.nl

 

(advertenties)