(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wat ze allemaal niet onderzoeken tegenwoordig. De Amerikaanse datingsite Match.com vogelde uit hoe er gedacht wordt over een romantisch afspraakje met cannabis liefhebbers, al dan niet met pret in bed tot besluit. En de resultaten geven de blowende burger moed, wat heet!

Dubbel zoveel orgasmes

Om maar direct met de meest opzienbarende conclusie in huis te vallen: “Mensen die openstaan voor cannabisgebruik hebben meer dan twee keer zoveel kans (109% om precies te zijn) op het ervaren van meerdere orgasmes dan wiethaters”, aldus Match.com.

sex

Een joint in bed betekent dubbel zoveel pret 🙂 [beeld: Bob Alex/Shutterstock]

Deze grote datingsite analyseerde de data van meer dan vijfduizend representatieve Amerikaanse singles uit het jaarlijkse Singles in America survey,  en dus niet alleen van hun eigen leden. “Voor het eerst kijkt een datingbedrijf naar marihuana en de rol die het speelt bij singles en daten”, stelt het bedrijf trots.

Liever wiet dan drank of tabak

Andere opvallende conclusies uit het cannabis datingonderzoek: voorstanders van legalisering van wiet hebben 65% meer kans dat ze in het bezit zijn van een diploma, en ze zijn ook vaker gezegend met betaald werk. En de stad in de VS waar men het meest positief is over cannabis en liefde is verrassend genoeg niet Denver (Colorado) maar San Francisco!

Nog steeds is blowen een afknapper voor veel Amerikaanse singles, maar wel minder dan alcohol en roken. Potentiële daters laten zich in 69,88% van de gevallen afschrikken wanneer iemand zegt regelmatig cannabis te gebruiken, maar bij stevige sociale drinkers moet 77,74% hier niets van weten en bij tabaksrokers is de afkeer bijna even groot: 75%.

Blowers zijn kieskeurig

Maar als je eenmaal een date hebt met een cannabis liefhebber kan je maar beter je beste beentje voorzetten. Blowers zijn namelijk behoorlijk kieskeurig, zo ontdekte Match.com. Ze zijn minder snel geneigd om het romantische pad op te gaan met iemand die werkloos is, nog bij zijn ouders thuis woont, nog maagd is en slordiger/viezer is dan zijzelf…

Daar staat dan wel weer tegenover dat wietliefhebbers 30% meer geneigd zijn tot een lekker potje sex aan het einde van de date, met zoals eerder vermeld dus ook nog dubbel zoveel kans op meer dan 1 orgasme 🙂

Wil je echt alles weten over wiet en daten, check dan HIER het volledige verslag van Match.com op hun officiële blog

[openingsbeeld: Aleynikov Pavel/Shutterstock]

 

(advertenties)