(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het nieuwe cannabisjaar begint in Haarlem in ieder geval goed, want daar werd zondagmiddag feestelijk de winkel van Hemp Dispensary geopend. Een initiatief van wietpionier en coffeeshopeigenaar Nol van Schaik, bekend van de Willie Wortel shops in de Spaarnestad. In zijn nieuwe winkel draait echter alles om hennep en CBD!

Hemp Dispensary

De eerste fysieke winkel van Hemp Dispensary is op een strategische plek neergezet: op de Kruisweg, vlakbij het centraal station van Haarlem en op de looproute naar het winkelcentrum. En niet ver van 1 van de Willie Wortel coffeeshops ook, dus nadat je hennep en CBD-producten hebt ingekocht kan je ook in 1 moeite door je THC-behoefte bevredigen (of andersom)…

20160103_142530_resized

Vitrine in de Hemp Dispensary in Haarlem

Niemand minder dan Wernard Bruining – cannabispionier, mediwiet-voorvechter en o.a. eigenaar van de eerste coffeeshop en eerste growshop in Amsterdam – knipte om 14 uur zondagmiddag het lintje door (zie openingsfoto), waarmee de hennep/CBD-winkel officieel werd geopend. Tientallen vrienden en bekenden van eigenaar Nol van Schaik waren daarbij present. De eerste 100 bezoekers van de hennepshop kregen een gratis goodie bag mee deze dag.

Cannabidiol producten

Cannabidiol (CBD) kan je er in diverse vormen kopen, van olie tot crème. Daarnaast ook zaken gemaakt van industriële vezelhennep, variërend van kleding tot cones van hennepplastic. Nol betrekt de benodigde hennep via zijn tweede thuisland Spanje en houdt de prijzen bewust betaalbaar, zodat er zoveel mogelijk mensen baat kunnen hebben aan de CBD-producten. Die hebben zoals jullie vast wel weten namelijk een keur aan heilzame effecten bij een scala aan ziekten en aandoeningen.

De hennepproducten van Hemp Dispensary zijn van gecontroleerde en stabiele kwaliteit. Binnenkort wordt het assortiment nog uitgebreid met CBD-snoepjes van YesWeCandy, die wij van RollingStoned al mochten proberen zondag. Sowieso werden alle gasten op de opening prima in de watten gelegd!

Online cbd-shop

Hemp Dispensary is een aanwinst voor het bestaande cbd- en hennepaanbod, dat is zeker. En natuurlijk kun je ook online terecht voor je boodschappen als Haarlem niet in de buurt mocht liggen…

 

(advertenties)