(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

ROLLING STONED TOP 50 #32   Soms loop je in het leven precies op het juiste moment tegen iets geniaals aan. Zo liepen wij van de RollingStoned net in de periode dat de growshopwet nog geen week van kracht was, in de Action tegen een geheime stashbox aan. Om de growshopwet te omzeilen verkocht de stuntwinkel de geheime stashbox uiteraard niet als zodanig, maar een perfecter verborgen plekje voor je persoonlijke voorraad wiet dan in deze onopvallende cameralens hadden wij in ieder geval nog niet gezien. En de prijs van slechts 3,99 was natuurlijk nog het allermooiste. We zijn erg benieuwd hoeveel van jullie hem uiteindelijk hebben gekocht 😉

TOP502015-32

Toen we hem bij de Action zagen, konden we hem niet laten liggen deze camera lens beker. De Action verkoopt de geheime stashbox natuurlijk uit angst voor de nieuwe growshopwet als drinkbeker maar wij van de RollingStoned weten wel beter! Kost dat? Slechts 3,99 euro dus. 

Met deze stashbox zullen zelfs je beste vrienden niet vermoeden dat je er een geheim voorraadje wiet op nahoudt. Hij ziet er namelijk uit als een zeer realistische cameralens. Zet hem gezellig tussen je andere cameraspulletjes en niemand zal vermoeden wat er onder de luchtdicht afgesloten lensdop schuil gaat.

lensbox

Ook als je eigenlijk niets te verbergen hebt is de cameralens-stashbox van Action gewoon een superkekke gimmick. Daarvoor hebben wij hem uiteindelijk ook aangeschaft. Bovendien is hij lichtdicht zodat we onze wietvoorraad voor persoonlijk gebruik voortaan niet meer in een kast hoeven te bewaren, zoals je met een glazen pot eigenlijk wel zou moeten doen. De binnenkant van de stashbox is van roestvrij staal en dat is prima om wiet in te bewaren.

Ook als je eigenlijk niets te verbergen hebt is de cameralens-stashbox van Action gewoon een superkekke gimmick

Voor bij wie de cameralens-stashbox van de Action niet in de smaak valt zijn er trouwens genoeg andere modelletjes te vinden. Niet bij de Action dan, maar bijvoorbeeld wel bij de volgende headshops. Klik op de links om direct naar het overzicht van (geheime) stashboxen te gaan. Apollyon.nl, amsterdamseedcenter.comDutch-Headshom.com, Azarius.nl, Dutch-Smart.nl, Focus-Planet.com en LightHouseStore.com en Zamnesia.

(advertenties)