(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een man uit het Noord-Engelse Burnley viel in een dronken woedeaanval zijn ex-vriendin aan met een zowel gevaarlijk als opmerkelijk wapen: een wietgrinder…

Bethany Ormerod, de ex-vriendin van Ben Swainston (30) die in het verleden veroordeeld was voor overvallen, loopt nu rond met een snee van 2,5 cm in haar voorhoofd nadat Swainston haar aanviel met een grinder.

Motief onbekend

accident-743035_1280

Hoewel dit beeld onwaarschijnlijk is, kan je de snijkracht van een grinder maar beter niet onderschatten…

Daarnaast had hij haar ook bij haar nek gepakt en haar door de kamer gesleept. Ondanks dat het stel al even uit elkaar was, waren ze toch van plan om samen een feestje te organiseren, zo werd er in de rechtbank verteld. Afgezien van zijn dronkenschap is enige andere reden voor Swainston’s aanval niet bekend.

Straat- en contactverbod

In de rechtbank pleitte Swainston schuldig aan mishandeling. De rechter noemde hem een ‘monsterlijke dronkaard’ en een gevaar voor vrouwen. Inmiddels zit hij vast. Hij mag geen contact opnemen met het slachtoffer en niet in de straat komen waar zij woont. En dat is maar goed ook, want wat voor bruut ben je als je notabene dronken iemand aanvalt met een cannabisgrinder. Als de grinder scherpere punten had, was de schade misschien nog wel groter geweest.

Elk nadeel z’n voordeel

Tegelijkertijd moeten we de positieve kant van dit verhaal zien en dat is dat stoners nu weten dat ze een ideaal zelfverdedigingsmechanisme hebben voor als ze zich tegen echte bruten – zoals Swainston – moeten verdedigen…

 

(advertenties)