(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een klikspaan in het Spaanse Valencia kreeg ineens een heleboel shit over zich heen toen ze haar bovenbuurman had verlinkt. Nadat haar WC het begaf, stroomde haar hele appartement letterlijk onder met een mengsel van water en shit. Een gevalletje van eigen schuld, dikke bult dus.

Gloria vertelde de politie dat haar 30-jarige bovenbuurman een gigantische wietplantage had. De politie kwam daarop even rondsnuffelen en kregen er dus letterlijk en figuurlijk lucht van. Ze besloten om maar even een kijkje te gaan nemen.

Wiet down the drain

t1

Smerig en ook nog eens ontzettend zonde!

De man had begrijpelijk genoeg weinig zin om met de politie te praten en deed de deur dan ook niet voor ze open. In plaats daarvan spoelde hij in paniek een kilo hasj en zo veel mogelijk toppen van zijn wietplanten door het toilet. Tegen de tijd dat de politie de woning binnen kon komen, was de vogel gevloegen en het kwaad geschiedt.

Tot irritatie van medebewoners blokkeerde de oogst van de kweker namelijk het hele rioleringssysteem en stroomde het cannabiswater bij de klikkende Gloria door de WC en het bad haar flat in.

“Er bleef maar water en wiet uit de WC stromen. Brokjes hasj vlogen er uit. Het heeft me twee dagen gekost om de boel schoon te maken”, mauwde de klikspaanse. Haar volledige parketvloer moest verder worden vervangen. Naderhand vond de politie in de flat van de gevluchte man potgrond, lege bloempotten en 110 wietplanten. Hoewel die laatsten in beslag zijn genomen, is het meeste van de wiet in het toilet van Gloria geëindigd.

Moraal

Moraal van dit verhaal? Verklik nooit een vredelievende wietkweker voor een paar onschuldige plantjes en probeer ook zelf geen wiet door te trekken wanneer er een paar agenten op je stoep staan.

Deze Spanjaard is trouwens niet de eerste kweker die probeerde om via het toilet van zijn wiet af te komen. In Leiden en in Londen was het namelijk de afgelopen maanden ook al geprobeerd en in beide gevallen mislukt. Dit soort taferelen leveren overigens niet zulke fraaie beelden op voor ons cannabisten.

(advertenties)