(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Handig! In de stad Colorado Springs in cannabis paradijs Colorado, U.S.A. is nu een tankstation geopend waar je behalve benzine voor de auto ook brandstof voor de inwendige mens kunt inslaan: cannabis. Toepasselijk is de zaak Gas & Grass gedoopt.

NA de Bud & Breakfast, de taxi-limousines die je van vliegveld of hotel naar de dispensaries brengen en een cannabis resort in de Rocky Mountains was het wachten op de volgende wietinnovatie. Welnu, die is er dus in de vorm van een combinatie tussen marijuana dispensary en gas station, ofwel een geestverruimend tankstation!

Native Roots

nr

De wiettankstations zijn een initiatief van de medicinale cannabisapotheken-keten Native Roots

Een logische stap denken wij, want als er twee zaken zijn waar de Amerikanen in Colorado gek op zijn, dan zijn het blowen en autorijden. De naar eigen zeggen grootste medicinale cannabisketen van de staat, Native Roots, opent binnenkort dit bijzondere tankstation aan de oostkant van de stad Colorado Springs. Over de naam hebben ze alvast niet lang na hoeven denken: Gas & Grass.

De nieuwste tak van de cannabisbranche is nog omgeven met geheimzinnigheid, wellicht om de concurrentie een stap voor te blijven. Maar hoewel vertegenwoordigers van Native Roots niet op de details wilden ingaan, vertelden ze tegen de lokale krant Colorado Springs Independent wel dat het bedrijf twee tankstations in Colorado Springs heeft aangekocht om die te transformeren in een Gas & Grass…

(advertentie)