(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Maak kennis met de 66-jarige Larry Savage. Larry gebruikt veel te veel pillen en wil dat verminderen door medicinale cannabis te proberen. Kijk in deze hilarische en ook zeer aandoenlijke video mee hoe hem dat afgaat. Hint: het is pas als hij zijn pijp gebruikt zoals hij dat van vroeger nog weet, dat het medicijn begint te werken.

Larry is net met pensioen en dan ben je in het begin natuurlijk erg van je a propos. Zijn vaste dagritme is weg en hij vind dat hij ook veel te afhankelijk is van allerlei pillen. De oplossing ligt voor Larry misschien wel in medicinale cannabis, en nu hij dat wettelijk gezien legaal mag proberen besluit hij om een mediwietpas te halen en er voor te gaan, maar zo gemakkelijk blijkt dat blowen nog niet te zijn…

Spirituele zoektocht

Larry heeft nog nooit van leven geblowd dus een beetje spannend is het wel, maar verder is hij vastberaden om het te proberen. Larry vindt namelijk dat hij veel te veel pillen slikt voor al zijn lichamelijke klachten en staat positief tegenover wiet in zijn spirituele zoektocht naar andere behandelingsmethodes. Alle begin is zoals je weet moeilijk en dus ook voor Larry, wat tot een aandoenlijk en hilarisch tafereel leidt.

Goede keus

Het duurt even, maar uiteindelijk lukt het Larry dan toch om high te worden met zijn ‘beginnerspijpje’. Larry geniet overduidelijk van het effect, zijn zintuigen werken ook meteen een stuk beter. Want als hij vervolgens een blokje om gaat lopen, merkt hij op dat hij veel geluiden op straat veel duidelijker kan horen en gaat hij filosoferen over van alles wat hij in het park ziet. Ondanks dat zijn familie het nog niet helemaal eens met zijn nieuwe medicijnkeuze, wil Larry nog steeds weten of cannabis hem verder kan helpen. Maar zo te zien gaat dat helemaal goed komen!

(advertenties)