(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Sommige ezels gaan toch echt als mensen vermomd door het leven. Neem nu Erin Klich, een 36-jarige vrouw uit Florida. Die kocht bij haar wietdealer een weekendvoorraadje van een kwart ounce  in, ofwel 7 gram. Maar ze werd geflest met het gewicht en belde uit woede 911 om zich te beklagen!

En onze Erin wachtte ook niet lang met het bellen van het nationale alarmnummer, nog voor de deur van het huis van haar dealer in Fort Myers greep ze haar telefoon! Enigszins opgefokt meldde ze dat ze geript was en te weinig waar voor haar dure geld had gekregen…

911 bellen, bellen, bellen

erinklich2

Erin Klich was een klein beetje pissed omdat ze te weinig wiet kreeg van haar dealer

De vrouw, die voor haar beroep beschermende gevechtskleding maakt, vertelde deze vrijdagavond dat ze 7 gram wiet had moeten krijgen voor haar 75 dollar. Nadat 911 een politieagent naar het huis van de dealer had gestuurd, bleek de vrouw opnieuw met het alarmnummer aan de lijn te hangen, met luide stem discussiërend. Op aanwijzen van de politieman hing ze op, maar direct daarna belde ze doodleuk opnieuw 911!

Zo voor paal gezet worden vindt niemand leuk, laat staan een politieman. Hij waarschuwde Erin dan ook dat ze misbruik maakte van het alarmsysteem, maar de laaiende vrouw weigerde nu om de telefoon uit te zetten, wat haar prompt op een arrestatie kwam te staan.

Inderdaad: geflest

Terwijl de agenten wachtten op de komt van een vrouwelijke collega om mevrouw Klich te fouilleren, werd het opgewonden standje achterin de politieauto gezet. Toen ze die later weer verliet vonden de agenten “een doorzichtige plastic zak met daarin waarschijnlijk marihuana, verstopt tussen de zitting van waar Klich zat”, aldus het politierapport. De wiet woog 5,4 gram.

Dat ze een loer was gedraaid door haar wietdealer (die vreemd genoeg de politiedans ontsprong wegens te weinig bewijs) klopt dus, dat had Erin Klich scherp opgemerkt. Minder snugger was dat ze nu moet voorkomen op verdenking van 2 overtredingen: cannabisbezit en misbruik van het 911-systeem…

NBC-2.com WBBH News for Fort Myers, Cape Coral

(advertenties)