(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Er lijkt sprake van een Marley-wiettrend. Zo gaat de familie de cannabismarkt op met ‘Marley Natural’. Maar Julian Marley – alweer een zoon van Bob – doet het liever zelf. Hij lanceert rastafarimerk JuJu Royal, met Nederlandse inbreng van DNA Genetics!

Rastafari en cannabis

Rastafari en cannabis, dat is een bekende combinatie. En als je dan van achteren ook nog Marley heet, is het helemaal appeltje-eitje natuurlijk. Dat zal Julian Marley, 39 jaar oud en net als zijn ouweheer Bob reggaemuzikant, ook gedacht hebben. En wellicht is ie ook aangespoord door de rest van de Marleyfamilie die wereldwijd het cannabismerk Marley Natural lanceert. Daarom komt Julian nu met zijn eigen lijn wietproducten: JuJu Royal!

Vaporizers

Met de producten en apparaten van JuJu Royal richt hij zich op ‘cannabis lovers met Rastafari idealen en ideeën’. Julian nodigt ons allemaal vriendelijk uit: “Free Up Yourself”. Net als de rest van de familie ruikt deze Marley-nakomeling kansen (geld zeg maar) in de snel groeiende legale cannabisindustrie. Zo komt Julian bijvoorbeeld met een draagbare, navulbare vaporizer, geschikt voor vloeistoffen, olie en concentraten. De perfecte oplossing ‘for taking the vapelife on the go’, aldus de Marley-telg die minstens 250 puffs belooft per pen. Met een prijs van rond de 50 dollar mag je hem bovendien gerust een prijsstunter noemen ook in het vaporizerveld. Voor liefhebbers van wiettoppen – flower tokers – komt Julian Marley met de JuJu Box op de markt. Een vaporizer met een batterijduur van 2,5 uur, dus daar heeft zelfs een doorgewinterde rastafari wel genoeg aan voor 1 dag(deel).

Wiet met Nederlands tintje

Naast accessoires en vaporizers komen er ook wietzaden op de markt (net als dat de rest van de familie dat dus doet met Marley Natural). En bijzonder hieraan is dat dit in samenwerking gebeurt met het in Amsterdam gevestigde zadenbedrijf DNA Genetics!

jujuroyal

(advertenties)