(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Het was al bekend dat medicinale cannabis bij (huis)dieren effectief kan zijn, maar nu blijken sommige beestjes ook volop recreatieve consumenten. Zoals Bincy, de hond van Robin ‘Blurred Lines’ Thicke en zijn nieuwe vriendin.

Na de heftige scheiding van de Canadees-Amerikaans R&B- en soulzanger Robin Charles Thicke (38) van zijn vrouw Paula uitermate breed en sappig uitgesmeerd in de roddelpers – werd het tijd voor een fris nieuw leven. De zanger van de megahit ‘Blurred Lines’ sloeg een lekker jong mokkel aan de haak, het 20-jarige model April Love Geary. Om hun prille liefdesgeluk wat extra cachet te geven schafte het koppel zich een paar maanden geleden ook een hondje aan: terriër Bincy.

Stash van ’t baasje

ra

Zanger Robin Thicke en zijn modelvriendinnetje April Love

Nu is bekend dat Robin niet spuugt in een joint, in een interview zei hij al ooit dat ie duizenden dollars aan wiet uitgegeven heeft. Met die gezonde hobby gaat de zanger uiteraard ook vrolijk door, al zal hij voortaan zijn stash beter moeten opbergen. Want al na enkele dagen wist de puppy de wiet van zijn baasje te vinden en te waarderen, want hij vrat er flink wat van op! Hop hop met de hond naar de dierenarts dus, waarna het gelukkig allemaal bleek mee te vallen.

Inhaleren

Niet dat Bincy er genoeg van had. Drie dagen nadat het beestje was afgekickt en weer thuis rondsnuffelde vergreep hij zich opnieuw aan de lekkernijen van zijn baasjes. Weer naar de dierenarts dus en zoals dat tegenwoordig gaat wordt daar dan ook over getwitterd. Dit keer kreeg het glamour stel echter nogal wat negatieve reacties te verduren. Daarop reageerde April Love gevat: “IT’S NOT ME!!! Some falls on the ground or she sits by him smoking and just inhales it hahaha.”

(advertenties)