(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Bovenstaande oproep komt van de 68-jarige Amerikaanse Catherine Hiller, schrijver van ‘Just Say Yes: A Marijuana Memoir’ over haar leven als recreatieve blower en wietactivist. En voor haar site zoekt ze nu positieve wietverhalen van positieve blowers!

Halve eeuw tevreden blower

boekZo is ze behalve overtuigd marihuana-activist ook afgestudeerd aan de prestigieuze Brown University, schrijfster, filmmaker (o.a. een documentaire over het Woodstock-festival) en moeder van drie kinderen. Als jonge meid rookte ze haar eerste joint in een park in New York en dat veranderde haar leven voorgoed. “Het was simpelweg geweldig. Hierdoor kreeg ik gedachten en ideeën die ik daarvoor nooit had.” En ze stopte dus ook nooit meer met wiet roken, op haar zwangerschappen van de drie zonen na.

Boek en website

In haar nieuwe boek ‘Just Say Yes: A Marijuana Memoir’ (dat verscheen op 4:20 in Amerika, geen toeval) kijkt ze tevreden terug op haar leven als succesvolle stoner en haar avonturen in de cannabis tegencultuur. Maar omdat er nog steeds heel veel vooroordelen ten opzichte van wietconsumenten bestaan in de maatschappij, daagt ze ook alle andere blowers uit om open en eerlijk en vooral trots hun eigen positieve ervaringen op haar website te delen! Een uitstekend initiatief vinden wij, want 1 belangrijk vooroordeel waarmee blowers te kampen hebben is dat er weinig uit hun handen komt 😉

Op haar website word je welkom geheten met ‘Glad you drifted in!’ en de rest wijst zich vanzelf wel…

(advertenties)