(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Herinneren jullie je ‘The Apprentice’, een reality programma waarin deelnemers strijden om 1 gewilde job? In Nederland o.a. gekopieerd met Bram Moszkowicz. Later kon je ook  bij Jort Kelder je idee, product of dienst in 2 minuten pitchen. De winnaar kreeg van zakenmensen poen om het te gaan doen. Nu is er in de VS een heuse wietvariant!

the-showHet was natuurlijk wachten op zoiets als The Marijuana Show, sinds er staten zijn waar werkelijk alles m.b.t. cannabis legaal is en die cannabusiness  ook nog eens zeer lucratief blijkt te zijn. Het eerste seizoen (jawel, de audities voor seizoen 2 zijn dit weekend al) werd opgenomen op locatie in Denver, de hoofdstad van de staat die als allereerste cannabis legaliseerde: Colorado. De bedenkers zijn Karen Paull en Wendy Robbins, een getrouwd stel. Regisseur Robbins is in de VS geen onbekende; ze won 2 Emmy awards en speelde een hoofdrol in de serie Homemade Millionaire. Paull heeft een theateropleiding en werkt als leidinggevende in de reclamewereld.

Nieuwe ganjapreneurs

De tv-show is (vooralsnog) uitsluitend op of via internet te zien, de eerste aflevering gaat op 18 november live, onder het motto ‘Who will be the next marijuana millionaire?’. “Er zijn zoveel verbazingwekkende producten gepresenteerd tijdens het eerste seizoen van The Marijuana Show”, vertelt Wendy Robbins enthousiast. “Meer dan 200 mensen hebben auditie gedaan, 22 werden teruggebeld en slechts 10 haalden de finale. Wij weten zeker dat de kijkers aan de tv gekluisterd zitten en elke week deze ganjapreneurs zullen volgen bij hun route met vallen en opstaan om een visioen in realiteit om te zetten!”

Hé, en omdat het internet is en minister Opstelten van Veiligheid & Justitie dat nog steeds niet verboden heeft, kunnen wij in de Lage Landen ook lekker mee koekeloeren. Wellicht zien we 1 of 2 dingen die de wietindustrie voorgoed gaan veranderen…

Check it out: The Marijuana Show, vanaf 18 november te zien! Hieronder alvast de trailer dan:

 

(advertenties)