(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Als wij jou waren zouden we dit bericht zeker even delen, want voor je het weet staat de kerstman weer aan de deur te rammelen. En je wil natuurlijk wel dat je vrienden/familie een gepast cadeautje voor je kopen. Met deze kadotips hoef je alleen even het nummer van je keuze door te geven, wij zouden zelf heel erg blij worden van kado nummer 3!

Ja lieve vrienden van cannabisliefhebbers, wij kennen jouw probleem maar al te goed want wat moet je nou kopen voor die blowende vriend of vriendin? Het is ieder jaar weer een terugkerend dilemma, vandaar dat we dit jaar maar eens een speciaal verlanglijstje voor cannabisliefhebbers voor je hebben opgesteld.

Kadotip 1. HERB Mastering the Art of Cooking with Cannabis

Herb

Heb je een cannabisvriend of vriendin die graag in de keuken knutselt, ga dan voor HERB! Het is een fantastisch boek met mooie afbeeldingen en het staat boordevol met de heerlijkste cannabisrecepten. Koop HERB voor een cannabisliefhebber en je wordt gegarandeerd snel uitgenodigd voor een heerlijk high dinertje! Kost 22,99 en is gemakkelijk te bestellen via Bol.com

Kadotip 2. GG Bongs waterpijp voor onderweg

waterpijp voor onderweg

Een volledig werkzame watergekoelde bong voor onderweg, daar wordt iedere stoner vrolijk van. De bong is volledig werkzaam en heeft een sierlijk maar strak uiterlijk en doet haar naam – Blue Swan – daar zeker eer mee aan. Vul de blauwe bowl met je favoriete wietje en laat je ook onderweg naar het juiste niveau bubbelen. Kost 40 euro en is te bestellen via ggbongs.com.

Kadotip 3. VapeXhale Cloud EVO!

vapexhale

Als je heel erg veel van je blowende vriend of vriendin houdt dan ga je voor de VapeXhale Cloud EVO! Dat is namelijk de verdamper der verdampers! Het apparaat verdampt cannabis geweldig en weet ook raad met concentraten, wij willen hem! Hiermee verleng je ook nog eens het leven van je vrienden want verdampen is niet ongezond zoals roken. Kost een berg, maar je maakt er je cannabisminnende vrienden ook wel heel gelukkig mee! 485 euro, te bestellen op Vaposhop.nl.

Kadotip 4. Ketting met THC-molecuul

THC ketting2

Om een wietvriend blij te maken hoef je echt niet per se heel diep in je portemonnee te graven. In ieder geval niet als je voor deze toffe THC-ketting gaat. Hij is verkrijgbaar in goud (100% nep) en zwart, te koop op aliexpress.com, kost nog geen 2 euro en het lijkt heel wat om te krijgen 😉

Kadotip 5. 00 Pocket Box

00pocketbox1

Denk even mee met je blowende vriend of vriendin, want zonder degelijke stashbox moet die dus altijd van die platgedrukte topjes wiet roken en dat is toch zonde van het geld, nietwaar. Deze sjieke 00 Box is het mooiste bewaardoosje dat we voor hem of haar konden vinden en bevat ook meteen een geweldig extractiesysteem zodat je na verloop van tijd ook wat heerlijke kief kunt roken (dat zijn de losse THC kliertjes, het goud voor iedere wietliefhebber). Kost 29 euro en is te bestellen op Azarius.nl.

Kadotip 6. RollingStoned G-Kit

GKIT2

Heb je een wietvriend of vriendin die altijd over de kwaliteit en de prijs van de coffeeshopwiet klaagt, laat hem of haar dan maar eens bewijzen dat ie het zelf beter kan met de RollingStoned G-Kit. Deze compacte kweekkast is kant en klaar en zo discreet dat je hem overal in je woonkamer neer kunt zetten. Hoewel hij waarschijnlijk niet onder de kerstboom past, is hij maar 60 x 60 x 100 centimeter. Verkrijgbaar met TL verlichting vanaf 399 euro maar je vriend of vriendin is waarschijnlijk nog gelukkiger met de LED versie van 499 euro. Een hele uitgave voor een kadootje maar dan komt de kerstman hem ook wel zelf bij je thuisbezorgen. Bestellen kan gewoon hier op RollingStoned.nl.

Kadotip 7. De Cali Crusher

calicrusher2

Iedere wietroker heeft een goede grinder nodig en de mooiste van allemaal is de Cali Crusher! Hij heeft gepatenteerde radiaal geslepen mesjes en is gemaakt van ultrasonisch gereinigd ruimtevaartaluminium. Er zit een zeef in om de kostbare hars (daarin zit de werkzame THC waar jouw wietvriend of vriendin zo blij wordt) mee te filteren en op te vangen. Kost dan ook wel 59 euro maar als je dat net iets te veel is kun je ook voor de versimpelde versie zonder zeef gaan, die kost namelijk maar 39 euro. Hier en hier te bestellen op Azarius.nl.

Kadotip 8.  USB microsoop

USB Microscoop

Handig voor zowel blowende als growende wietvrienden. Want met een digitale microscoop kunnen blowers kijken of hun wiet niet vervuild is en hobbykwekers bepalen of ze hun wiet al kunnen oogsten. Deze digitale microscoop vergroot tot wel 200 keer en maakt ook foto’s. Kost 69,50 euro en is te bestellen op dutch-headshop.com.

Kadotip 9. Draagbare verdamper in jointvorm

Jimi_Hendrix_3in1_E-njoint_Vaporizer_3D-render-720x405

We hadden niet gedacht dat het kon, maar de coolste verdamper op aarde is onlangs nog cooler geworden! Er is namelijk een speciale Jimi Hendrix versie van op de markt gekomen. Maar buiten dat is de E-Njoint vooral een mooie en uitstekend functionerende verdamper voor onderweg. Hij verdampt wiet, olie en concentraten en ziet er uit als een hele dikke joint waar iedere stoner gegarandeerd blij van wordt. Kost 149,95 euro en is te bestellen op e-njoint.com. De Jimi Hendrix versie is zelfs nog goedkoper, maar dat komt omdat je daar iets langer op zult moeten wachten, hij wordt namelijk pas vanaf januari geleverd.

[Openingsbeeld: Jeff Cameron Collingwood, Shutterstock.com]
(advertenties)