(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Kan hasj ook besmet raken met het coronavirus? Je zou het wel bijna gaan denken als je hoort wat een ambtenaar van de gemeente Den Bosch dinsdag zomaar op straat aantreft: elf kilo ADIHASH. Ofwel 11 kilo hasj met het Adidas-logo erop… WTF?!

Straathasj

Over naar de wietschuur van Europa a.k.a. het vaderlandse epicentrum van de corona epidemie: Noord-Brabant. In de provinciale hoofdstad Den Bosch gebeuren vreemde dingen, en dan bedoelen we niet het elkaar massaal infecteren tijdens de Carnaval. Nee, je kan er plompverloren op straat struikelen over kilo’s hasj!

Wijkagent Marc de Wit, nooit te beroerd om met een kwinkslag verslag te doen van de strijd tegen de ondermijning – de wietplant en haar fijne oogsten – maakt dinsdag op zijn Twitter bekend dat iemand op de Poeldonkweg iets verloren is:

Hasjgrap 1 van wijkagent Marc

We zien de teller op 11,37 kilo staan, dus dat mag je gerust serieuze shit noemen! Wijkagent Marc gooit er echter doodgemoedereerd een grapje tegenaan: “Mocht je onderstaande verloren zijn op de Poeldonkweg in #Denbosch, kom dan even naar het politiebureau aan de Vogelstraat. We hebben dan wat vragen voor je… Als je kunt vertellen wat het is en h hoeveel kg… dan hebben we zeker wat vragen voor je!”

Haha. De regionale krant Brabants Dagblad weet te melden dat een gemeenteambtenaar de hasj heeft gevonden. En dat de partij een straatwaarde heeft van zo’n 80.000 euro. Einde verhaal?

Hasjgrap  2 van wijkagent Marc

Nee, nog niet. Want even later bedenkt wijkagent Marc een nóg veel betere grap. Tja, we zijn hier dan ook in Oeteldonk, de zelfbenoemde corona carnaval capitol of the world, nietwaar? Komt ie dan mensen, de tweede hasjgrap van wijkagent Marc de Wit:

(advertenties)