(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

De Nederlandse zadenbank Royal Queens Seeds doet haar naam eer aan met een koninklijke actie: Spannabis Things Aangelegenheden. Dat klinkt ietwat mysterieus, maar betekent niets meer of minder dan dat jij + een vriend kans maken op een geheel verzorgde supertrip naar ’s werelds grootse cannabisfestijn: Spannabis in Barcelona begin maart!

Spannabis… Lowlands voor blowers!

Spannabis is dit jaar op 9, 10 en 11 maart in het Spaanse Barcelona, het nieuwe Amsterdam zeg maar. De stad telt inmiddels honderden cannabis social clubs – en in sommige kan je als buitenlander ook vrij eenvoudig ‘lid’ worden en jezelf te goed doen aan wiet, hasj en concentraten van prima kwaliteit – en is al voor de 14e keer gastheer van ’s werelds grootste wietevenement Spannabis.

Zelf zijn we er met de RollingStoned redactie ook geweest en dat was een onvergetelijke ervaring. Tienduizenden bezoekers uit de hele wereld komen naar de hallen in een buitenwijk van de stad waar je werkelijk alles wat maar met cannabis te maken heeft kan bekijken in de vele honderden stands van wietbedrijven. Er is ook een conferentie bij met interessante sprekers op het gebied van bijvoorbeeld medicinale cannabis. In Barcelona zelf is uiteraard ook nog een en ander te feesten rondom Spannabis…

Royal Queen Seeds verloot 2 x 2 Spannabis-reizen

Wie daar zeker ook voor heel veel blowersfun gaat zorgen is Royal Queen Seeds, het Nederlandse zadenbedrijf.  En dankzij hun ‘Spannabis Aangelegenheden’ maak jij ook kans om daarvan deelgenoot te zijn. Jazeker, 2 gelukkige winnaars krijgen een gratis reis naar Spannabis 2017 – en je mag een vriend meenemen! Elke winnaar krijgt 2 vluchten naar Barcelona met 2 hotelovernachtingen (vrijdag & zaterdag) en bovendien 2 driedaagse toegangskaarten voor Spannabis 2017.

En dat RQS het goed aanpakt blijkt ook wel uit deze zin: ‘We pikken jou en je medereiziger op van het vliegveld en brengen je direct naar de Royal Queen Seeds Store in Barcelona, voorzien je van 2 welkomstpakketten en ontmoeten elkaar later weer op het hoofdevenement Spannabis 2017.’

Meedoen is eenvoudig!

Kijk, dat zijn nou dingen waar de mens gelukkig van wordt. Wat moet je doen om jezelf gratis drie dagen lang onder te dompelen in het cannabisgeluk van Barcelona? Nou, dat is nog eenvoudiger dan een fietsband oppompen, dus waar wacht je op:

1) Volg Royal Queen Seeds HIER op hun Facebook

2) Ga naar de volgende link  

3) Klik op de toepassing “Enter” (“meedoen”)

4.) Vul je gegevens in en klik op “Finish” (“akkoord en ga verder”)

Parallel universum

Iedereen uit landen waar Royal Queen Seeds een vestiging heeft kan meedoen. Je aanmelding moet binnen zijn voor 26 februari middernacht en de 2 winnaars worden op dinsdag 28 februari.

Sluiten we tot slot weer wat mysterieuzer af. ‘In 2002 werd een verborgen deur naar een parallel universum geopend bij de viering van de eerste Spannabis Fair ooit’, weet RQS. ‘Deze alternatieve dimensie bestaat uit dezelfde plaatsen en infrastructuur, maar is veel groener, lichter en vrediger. De rook van de wiet drijft door de lucht en er floreren overal duizenden nieuwe geneticasoorten…’

Deze deur gaat op 10 maart aanstaande opnieuw open! (klik op het plaatje voor meer info:)

(advertentie)