(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Jack Herer is niet alleen een legendarische wietsoort, maar ook een legendarische cannabisheld die helaas niet meer onder ons is. RollingStoned mag vanwege het jubileum van de soort, Jack Herer zaden wegeven van Sensi Seeds! 

Jack Herer zoals de meeste mensen hem kennen ;-)

Jack Herer zoals de meeste mensen hem kennen 😉

Sensi Seeds oprichter Ben Dronkers was een grote vriend van cannabisactivist Jack Herer. Om de vriendschap te eren, ontwikkelde Ben een heel speciale wietsoort, die hij Jack Herer doopte. Deze soort is inmiddels de meest bekroonde strain ever! Als je nog nooit een Jack Herer-plant gekweekt hebt, is het nu je kans, want we geven 5 zaden weg.

Wat moet je doen?

Om kans te maken op deze ware connaisseurs-zaden hoef je alleen maar de volgende vraag beantwoorden, onder de inzendingen verloten wij dan de prijzen. De eerste prijs zijn de zaden, de tweede prijswinnaar krijgt een shirt en een pet van Sensi Seeds en de derde prijs is een pet van Sensi. Hier komt de vraag:

In welk jaar en door welk zadenbedrijf werd de wietsoort Jack Herer voor het eerst geïntroduceerd op de markt?

Klik hier om je antwoord in te sturen.

Je kunt tot en met donderdag 24 april je antwoord insturen. Op vrijdag 25 april laten we dan weten wie er heeft gewonnen. Prijswinnaars die anoniem willen blijven moeten even een (extreem grappige) bijnaam vermelden.

(advertentie)