(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Op de sociale media is het inmiddels een dingetje: je joint draaien met… rozenblaadjes! Hoe iemand daar ooit op gekomen is blijft schimmig, maar het THC-balletje ging pas echt goed rollen nadat ene @simple_sasha een twitterfilmpje dropte van zichzelf met rozentoeter.

Sasha zet de rozentrend

Uiteraard werd er op de sociale media volop over deze vrij bizarre manier van blowen gepraat. Mensen wilden niet alleen weten hoe dat smaakt, maar ook of het gevaarlijk is om die blaadjes zomaar op te roken? Welnu, volgen Sasha is het roken geweldig en zelf gebruikt ze alleen biologische rozenblaadjes omdat ‘commerciële rozen altijd worden besproeid met pesticiden en andere chemicaliën’.

Afijn, laten we eerst eens naar dat roemruchte filmpje kijken:

Internet gaat los

Nadat Sasha in goed 2 minuten de rozentoeter had gemaakt ging haar filmpje snel viral, op het moment van schrijven is het al 93.276 keer geretweet! En zoals dat gaat, mensen dropten ook hun eigen pics van hun eigen homemade rose blunt.

Of wij van CNNBS het draaien van een joint met rozenblaadjes toejuichen durven we niet keihard te stellen, maar feit is dat het er in ieder geval heel… eh, fleurig uitziet 😉

(advertentie)