(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Iedere zichzelf respecterende cannabisliefhebber heeft er een nodig maar erg draagbaar zijn ze niet. Althans, tot nog toe, want Vertigo maakt prachtige stormaanstekers die dus wél gewoon in je zak passen. Handig voor die onverwachte dabsessie.

De stormaanstekers van Vertigo doen het altijd en overal. Ze produceren 2, 3 of afhankelijk van het model zelfs 4 krachtige jet-aangedreven vlammen. Perfect dus voor die onverwachte dabsessie of gewoon om een ouderwetse joint mee aan te steken tijdens een stevige herfststorm. De Vertigo torches zijn ook bijzonder geschikt om vlamverhitte verdampers, zoals de Sticky Brick en de VapCap mee te verwarmen.

Vlammen!

Het gebruik van de aanstekers behoeft niet veel uitleg; druk de knop in en 2, 3 of 4 krachtige vlammen schieten omhoog. Met de zogenaamde flame adjuster kun je het formaat van de vlammen aanpassen. Van laag voor een joint naar hoog om je dabnagel effectief mee op te warmen. Omdat de aanstekers stuk voor stuk draagbaar zijn, dien je ze wel wat vaker bij te vullen, maar dat is snel gepiept met het premium butaangas van Black Leaf (ook heel geschikt voor het maken van BHO).

Er zijn vijf verschillende modellen stormaanstekers van Vertigo verkrijgbaar vanaf 19,50 euro op Azarius.nl. Sommige modellen hebben zelfs een uitschuifbare sigarenboor.

[Openingsfoto: s-ts, Shutterstock]

 

(advertentie)