(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Bij CNNBS zijn wij fan van de mini-docu serie ‘Canna Cribs’ van het onvolprezen Growers Network. Dat is een afgeschermd online platform voor wiettelers en ondernemers waar ze hun ervaringen kunnen delen, de industrie bediscussiëren en samenwerken om de vele obstakels te overwinnen die de moderne cannabis professional tegenkomt.

Maar ze droppen dus ook schitterende filmpjes over de mooiste en modernste wietkwekerijen op aarde. In dit alweer 5e deel – de 4 voorgaande vind je ook terug op CNNBS – gaan we op bezoek bij een heel bijzondere buiten- en kaswiet-plantage in Noord-Californië: Honeydew Farms.

Deze boerderij is uniek gelegen aan de oceaankust en tegen de flanken van de Kings Range heuvels – waarbij de wietplanten op hoogtes van 30 tot 270 meter groeien en bloeien. Dankzij die diverse micro-klimaten wordt er ook een scala aan superieure Californische sun-grown buiten/kas-wiet geoogst door de mensen van Honeydew.

Eigenaar Alex Moore en zijn vrouw Miranda geloven verder heilig in biologisch wiet kweken, met o.a. bijzondere lokaal geproduceerde compost-aarde, een uniek propagatie-systeem, het handmatig ’trimmen’ van de toppen en speciale droog- en cure-methoden.

Kortom, smullen voor de ware cannabis liefhebber deze aflevering van Canna Cribs!

(advertentie)