(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Het komt niet vaak, of liever gezegd bijna nooit voor dat je een gratis boek én plantenvoeding krijgt. Nee, we hebben het niet over een éénmalige win actie voor een handjevol gelukkigen maar voor iedereen die de Plagron Startersgids en plantenvoeding maar aanvraagt. Je betaalt alleen de 8,95 euro aan verzendkosten.

Buiten het unieke feit dat dit complete pakket voor beginnende hobbykwekers je helemaal gratis door Plagron wordt aangeboden, is de gloednieuwe Plagron Startersgids ook nog eens een verdomd goed boek! Althans, voor iedereen die zelf thuis zijn eigen planten wil kweken. Van het ontkiemen van een zaadje tot en met de oogst en alles daar tussenin, komt in vogelvlucht aan bod in de rijk geïllustreerde hardcover.

De Startersgids richt zich duidelijk op de beginnende hobbykweker, maar is ook voor de wat meer gevorderden een handig naslagwerkje. Als je even moet opzoeken wat ook alweer de juiste pH-waarde was, of welke voedingswaarde een plant in een bepaalde levensfase het liefst heeft bijvoorbeeld. Allemaal informatie in één handig boekje bij elkaar. En ondanks dat de Plagron Startersgids gratis aan te vragen is, is er geen cent op de printkosten bezuinigd. De Startersgids heeft een luxe harde kaft en is in kleur gedrukt op stevige glanzende pagina’s.

Inclusief voeding

Eigenlijk maakt de Plagron Startersgids deel uit van een compleet startpakket. Want ook al zeggen ze bij Plagron zelf dat je de voeding gratis bij de Startersgids krijgt; met 250 ml Terra Grow en 500 ml Terra Bloom heb je in principe alle voeding voor een compleet plantenleven. Als klap op de vuurpijl doet Plagron er dan nog een maatbekertje en plantenlabels bij ook.

Je kunt de Plagron Startersgids inclusief voeding gratis aanvragen op startersguide.plagron.com. Je betaalt alleen 8,95 euro voor de verzendkosten. Verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Pools, Spaans en Tsjechisch.

Dankjewel Plagron, ook namens alle beginnende CNNBS kwekers!

(advertentie)