(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

De elfde van de elfde is een kinderfeest met veel snoep en het begin van het Carnavalsseizoen, maar dit jaar was het ook de dag waarop het eerste oogstfeestje van CNNBS plaatsvond, met uiteraard heel veel homegrown wiet van de kwekers die op deze website schrijven. Uncle Kush, de host van ’s lands enige cannabis podcast met bewegend beeld The High Cloud, was er natuurlijk ook bij op ons kantoor in Haarlem.

De buitenwiet is klaar en dat moet gevierd worden

The High Cloud is uitgenodigd voor het oogstfeest georganiseerd door CNNBS, waarop o.a. de in het afgelopen buitenwiet-seizoen gekweekte strains van  Super Sativa Seed Club centraal staan. Maar ook onze vaste het-hele-jaar-door telers CannaTommy en Willie Wietman waren present.

Een besloten bijeenkomst dus voor homegrowers die op CNNBS verslag doen van hun binnen- en buitenkweek. Met de Dankoscoop en Purpl Pro showt Uncle Kush de kwekers hun oogsten van dichtbij en test de THC-percentages in de verschillende strains van deze uiteenlopende kweekjes. Dit geeft mooi de kans om te duiken in de wetenschap van de juiste oogsttijd voor een maximaal THC-percentage.

Omdat het over wiet gaat zit de YouTube-video achter een leeftijdsbegrenzing, dus klik eerst even op onderstaand fragment en kijk op het filmpjesplatform dan verder hoe het CNNBS-hoofdkantoor werd omgetoverd in een rokerige THC-hotbox!

 

(advertentie)