(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Vorige week schreven we al dat het spannend gaat worden voor de wietplanten van ons buitenwiet testpanel, maar nu is dat helemaal het geval. Hier en daar worden al wat rotte topjes gespot maar de meeste toppen zijn nu ook op hun mooist. Selma heeft een van haar enorme monsterplanten geoogst, de blaren staan op haar vingers…

Shawn

Update 26 september 2022: Hallo’tjes, hier is nog eens een kleine update. Na al dat mooie weer hebben we spijtig genoeg heel vochtig weer hier momenteel. Ze doen het allen nog heel goed, enkel de Pinapple Poison begint sinds enkele dagen dagelijks een topje schimmel te vertonen. Ze staan noch tans onder een afdakje, en dus niet rechtstreeks in de regen. Het gekke is dat de bovenste toppen gespaard blijven. Hopelijk krijgen we de komende dagen wat meer wind en zo niet zal deze spijtig genoeg vroeger geoogst worden. Het zijn al wel tamelijk dikke toppen, en al mooie melkachtige trichomen.

Heady McDank

Update 28 september 2022: De Pineapple Poison staat al aardig in de bloei. Ik begint nu ook verkleuring van de bladeren te zien, maar nog lang niet zo als het kleurenpallet dat de Black Lebanon tentoonspreidt. Dat is echt een prachtige plant, al heb ik helaas al wel een plekje toprot gevonden bij deze.

Na de stormschade heeft Lava Freeze zich goed hersteld. De bloei komt er mooi door maar helaas gaat dit waarschijnlijk wel de minste worden van de dames, maar je weet nooit…

Lemon OG is de hoogste plant van de roedel. Ze staat ook mooi in de bloei. In tegenstelling tot de Bruce Lemon Diesel want dat is volgens mij een laatbloeier, en nog niet zo ver als de rest… Dat drukt de pret echter helemaal niet want alle plantjes gaan machtig prachtig!

Harm

Update 28 september 2022: Hallo team CNNBS, de eerste stormschade heeft helaas toegeslagen. Maar met snel handelen heb ik de dikke dames gered. Ze zijn nu iets verstevigd en ik doe m’n knallende best om wat van de toppen te maken. Misschien vinden jullie het ook wel eens leuk om eens een kijkje op mijn Growdiaries pagina te nemen. Daar is de guerrilla-grow goed te zien, met mooie video’s en prachtige muziek erbij.
Verder hoop ik op een paar goede oktober weken! Groene groeten van Harm aka captensmokey 😊😉

Update 4 oktober 2022: Fijne week allemaal ik kan haast niet wachten om er een van te kunnen proberen en laten proberen ❤️😘

Harm

Selma

Update 1 oktober 2022: Vorig weekend heb ik de Pinapple Poison geoogst. Dikke knipblaar eraan overgehouden, want ik had geen hulp en het was nogal een monster. Alles hangt nu te veilig te drogen. Het zijn niet de dikste toppen ooit, maar ik ben vooralsnog niet ontevreden. Vanmorgen een nog ietwat klef topje in mijn rokertje gedraaid, en genoten van de eerste Hollandse nieuwe op een nuchtere maag.

Er is verder ook nogal wat water omlaag gekomen. Helaas heb ik hierdoor al wat beginnende schimmelbuds gevonden. Maar na het weekend belooft het nog mooi weer te worden, dus ik heb goede hoop dat de rest ook nog kan afbloeien. Laat die Indian Summer maar komen!

Jolanda

Update 3 oktober 2022: Hoi hoi! Black Lebanon is helaas gesneuveld. Ze is te veel omgevallen waardoor de stam in de pot brak. Maar goed, ze was de grootste met de kleinste topjes maar genoeg om olie van te maken. Ik ga Pineapple Poison en Lemon OG zondag omhakken, en Bruce Lemon Diesel hangt al lekker op zijn kop. Black lebanon blijft toch nog bloeien, zolang d’r zon staat.

Groetjes van Jolanda

(advertentie)