(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Het is alweer een paar weken geleden sinds we een kijkje namen aan het buitenwietfront. Maar als je dacht dat we de buitenwiet testplanten van Super Sativa Seed Club vergeten waren, dan heb je het toch echt mis. Het weer mag immers wel omgeslagen zijn maar de meeste buitenwiet testplanten staan nog fier overeind! Dat niet alleen maar ze worden alleen maar mooier in de herfst, kijk zelf maar!

Jolanda

Update 12 september 2022: Het gaat lekker met de meiden. #2 (Bruce Lemon Diesel) en #3 (Pineapple Poison) staan al goed in de bloei, en bij #4 (Lemon OG) is het stikstof probleem weg even. Een week in de tent gezet om de bloei te forceren; het werkte gelijk. Nr #5 (Black Lebanon) is echt groot; 175 cm, en begint langzaam te bloeien. Nog steeds dankbaar elke dag dat ik deze meiden kan verzorgen. Tot de volgende x.

Groetjes van Jolanda

Aaltje

Update 15 september 2022: Hallo beste lezers, door privéomstandigheden, vakantie en drukte op het werk had ik helaas niet eerder tijd om een update te geven maar de plantjes staan in bloei! Nummer drie (Pineapple Poison) gaat het mooiste qua ontwikkeling en toppen. Nog een paar weekjes en dan zijn ze klaar om te oogsten, en ik kan niet wachten tot het zover is.

Ze zijn redelijk laag gebleven omdat ik ze in een spiraal liet groeien. Het is echter best lastig om ze dan mooi te begeleiden en te trainen. Volgende keer ga ik ze gewoon toppen en in een rek begeleiden maar dat is volgend jaar…  Tot over een paar weekjes. Groetjes van Aaltje

Harm

Update 16 september 2022: Hoi CNNBS.nl we gaan weer hard door; ook in de regen. Alles voor een goede oogst. M’n planten krijgen nu Cellmax voeding plus een paar dingen van Bio Nova. Ze groeien hartstikke goed daardoor; Cellmax en Bio Nova hebben goede voedingen voor de kweek op aarde, want sinds ik deze twee gebruik schieten ze tijdens het strekken als raketten in de lucht. Plus, waar ze groeien zit totaal geen voeding in de grond, dus alles komt van de voeding die ik geef. Dus credits daarvoor naar deze voedingsbedrijven 🙏❤️Groene groet, Harm

Update 22 september 2022:

Marieke

Update 20 september 2022: Hier mijn laatste update van 4 bloeiende planten. Alle tropische hitte ☀️ heeft ze supergoed gedaan en ze staan er mooi bij. Ik heb van de blommekes 🌻 een closeup gemaakt: Lava Freeze, Bruce Lemon Diesel, Pineapple Poison en Black Lebanon. Vooral die laatste twee hebben mooie donkere bloemen 👍. Ze moeten nog een aantal weken af bloeien en daarom hoop ik dat de extreme buien wegblijven. ⛈️🌪️ Ik wens iedereen een mooie opbrengst toe!

Groene groet, Marieke

Heady McDank

Update 21 september 2022: De dames hebben een behoorlijk formaat gekregen en staan flink in bloei. Vooral Nr. 5 (Black Lebanon) maakt haar naam waar en kleurt prachtig mooi paars. Ik hoop dat we nog wat zonnige dagen krijgen, fingers crossed!

Brand

Update 22 september 2022: Bijdrage 7: De planten die ik in de buitenlucht heb laten staan, en dus niet van het 12/12 regime kunnen genieten (de #1 Lava Freeze en #5 Black Lebanon), doen weinig qua topvorming en ik verwacht ook niet veel meer gezien het huidige en nog te verwachten weer. Daarnaast ligt ook toprot op de loer. Het is dan ook aardig wat kouder geworden en het regent veel vaker.

Het is jammer dat ik niet zoveel ruimte in m’n schuur had om deze twee naast de andere drie te plaatsen, want die doen het goed (de #2 bruce lemon diesel, #3 pineapple poison en #4 lemon OG). Er zitten al aardig wat lekkere toppen aan. En dan te bedenken dat ik ze alle drie aardig in de lengte gesnoeid heb; iets dat nodig was om ze binnen te kunnen zetten. Ze ruiken heel goed dus ik ben er ook zeer benieuwd hoe ze smaken. Als ik m’n schuurtje in kom begroeten ze me al met hun geur. Heerlijk!

Terwijl ik dit schrijf komt een uitnodiging binnen voor een ‘grande finale’ ten burele van CNNBS. Leuk hoor! Tot de volgende bijdrage, want we zijn nog steeds niet helemaal klaar… Groet van Brand

Selma

Update 22 september 2022: Het weer is snel omgeslagen de afgelopen weken. Het is herfstig in de tuin, en dat gaat de ene plant beter af dan de andere. Elke ochtend hangen er dauwdruppels aan de planten en de kruisspinnen maken prachtige webben tussen de bladeren en groter wordende toppen. De Bruce Lemon Diesel in de kuip heeft het zwaar, ze heeft bijna al haar schutbladeren al verloren maar heeft nog zeker twee weken nodig om een beetje af te rijpen voor de oogst.

Ik ben fan van de Pineapple Poison. Wat een mooie grote plant! Super-compacte toppen, die steeds meer een ‘purple look’ krijgen en een heerlijk aroma én vroeg in de bloei. Ik ben van plan om komend weekend het eerste deel van deze plant te gaan oogsten. Nog even het weerbericht van komende week bekijken, maar het lijkt erg nat te worden.

De Lemon OG, gaat nog steeds heel fijn. Qua bloei issie niet zo snel, maar het is een sterke buitenplant en hopelijk niet al te gevoelig voor schimmel.

Ik heb helaas verdrietig nieuws over de Black Lebanon.. ze doet haar naam eer aan, de bladeren zijn bijna zwart. Maar ze staat toch een beetje in de verdrukking tussen haar zussen. Ik denk dat de koude nachten, het vele water opeens en te weinig zonlicht, haar zuidelijke genen niet hebben kunnen bekoren. Ik denk dat deze plant niet veel gaat opleveren helaas.

Bart

Update 24 september 2022: Hey mensen, hier nog een keer een verslag van nog drie mooie planten. Helaas heeft nummer #2 (Bruce Lemon Diesel) wat minder ruimte, maar dat mag de pret niet drukken. Het gaat supermooi; hopelijk krijgen we nog een paar zonnige dagen…

(advertentie)