(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

High en hard. Daar draait het toch allemaal om in het leven nietwaar? Enter CannaMojo, de sekspil voor mannen die je niet alleen een knuppel van een erectie bezorgt maar ook – en dat is vrij uniek in dit genre – high maakt! Nu alleen nog maar verkrijgbaar in Colorado U.S.A., maar daar vlieg je tegenwoordig ook al voor twee habbekratsen naartoe…

Sinds begin dit jaar is de CannaMojo te koop in dispensaries in Colorado en de wietsekspil wordt daar ook in de stad Aurora geproduceerd door het bedrijf Revered. Volgens de uitvinders is het bijzondere aan deze eerste ‘THC-infused male enhancement pill’ op aarde, dat er naast het natuurlijke seks stimulerende supplement ‘Mojo’ ook nog eens 10 milligram pure THC in iedere pil zit. Een garantie voor de gouden combinatie dus: hard en high!

Hard en high

De makers beloven ons gouden geile bergen als we zo’n CannaMojo naar binnen mikken. ‘Geniet van een hardere erectie, toegenomen controle en uithoudingsvermogen, maximaliseer je natuurlijke grootte en ervaar volgas plezier voor jou en je partner. Ervaar seks zoals Moeder Natuur het bedoeld heeft, met ongebreidelde potentie en buitenaards plezier.’

Bam! Wie wil dat nou niet zou je zeggen? De sleutel voor een plezierige ervaring ligt bij controle, beweren de mensen achter CannaMojo. Veel middelen om erectiestoornissen te overwinnen – Viagra en consorten dus – leveren ongewenste bijwerkingen op. ‘Dat is waarom wij dat issue hebben getackeld in ons laboratorium. Het toevoegen van actieve THC uit de cannabisplant relaxt niet alleen de gebruiker, maar versterkt het reeds UBER-POTENTE seksuele vermogen van ons bevorderende supplement, lezen we op de site van CannaMojo 710 (dat 710 staat in de VS trouwens voor ‘OIL’).

Cannabis (THC dan toch) is natuurlijk afrodisiacum

Waarom THC? Ook die vraag beantwoorden de wereldverbeteraars voor ons. ‘THC is een bekende vaatverwijder, wat betekent dat je bloed krijgt toegevoerd daar waar je het nodig hebt.’ Hartstikke handig natuurlijk zo’n natuurlijk afrodisiacum (want dat is wiet), zeker in de slaapkamer.

Met de sekspil CannaMojo worden ons liefst drie onmiskenbare THC voordelen geboden tussen de lakens: meer verlangen, meer gevoel en intense orgasmes.

En de Mojo doet ook een duit in de zak

Maar ook het geheime natuurlijke supplement ‘Mojo’ heeft zo de nodige input in deze mannensekspil. Wat te denken van deze drie extra bonusvoordelen?

Hoppa, een boost voor je libido en testosteron met een relaxte buzz van pure THC… What more could a man wish for?  Niet veel waarschijnlijk, want de Amerikaanse site MerryJane kreeg inzage in de data van producent Revered, en daaruit blijkt dat 90 procent van de klanten terugkomt na hun eerste bestelling!

Nou hebben wij nog wel een wensje; dat ze eens opschieten met die legalisering van cannabis hier in de Lage Landen bijvoorbeeld, zodat wij ook die CannaMojo op ons nachtkastje kunnen droppen!

(advertenties)