(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Niets zo mooi als een bloeiende autoflower! We zijn ervan overtuigd dat Nederwietland en België er momenteel vol mee staan, en willen dat maar al te graag laten zien. Stuur (of post in de comments hieronder) ons daarom foto’s van jouw bloeiende of oogstrijpe autoflower en win 10 nieuwe autoflower zaden van SeedStockers naar keuze!

Autoflowers zijn verrekte handig in onze (doorgaans) korte en relatief natte zomers. Ze bloeien helemaal vanzelf en zijn gemiddeld zo’n drie maanden na het zaaien al klaar voor de oogst. Zeker in de lage landen is dat een groot voordeel, omdat het betekent dat autoflowers geoogst kunnen worden, ver voordat de herfst zijn intrede doet. Geef een goede autoflower een mooie ruime pot en hij wordt ongeveer een meter. Zet hem in de volle grond in een zonnige tuin en hij kan uitgroeien tot anderhalve meter.

Eeuwigdurende zomer van 2018

Het zal je niet ontgaan zijn dat we tot nu toe een zeer mooie zomer hebben. En hoewel dat misschien voor de klimaatverandering niet al te gunstig is, is dat het wel degelijk voor de wietplanten in ons land. We kunnen ons dan ook wel voorstellen dat er juweeltjes van autoflowers groeien, die bovendien vol zitten met dikke plakkerige toppen!

En die willen we graag zien en graag laten zien. Om je te motiveren om even wat foto’s van je bloeiende autoflower te schieten, en die naar ons op te sturen, vroegen we zadenbedrijf SeedStockers daarom om autoflower zaden naar keuze beschikbaar te stellen.

10 gratis autoflower zaden naar keuze!

Iedereen die een foto van zijn bloeiende autoflower instuurt maakt evenveel kans. Uit alle inzendingen die er binnenkomen, kiezen we namelijk 3 willekeurige winnaars die 10 autoflower zaden naar keuze winnen, uit de autoflower collectie van SeedStockers. Bewaar deze tot volgend jaar of kweek ze deze winter binnen want ook daar doen autoflowers het uitstekend.

Inzenden kan de hele week, tot en met maandag 6 augustus, via het contactformulier (max. 2 mb per foto) of gewoon door je foto in de comments onder dit artikel te posten. Je mag ook met je autoflower foto reageren onder post van deze oproep op de CNNBS Facebook pagina.

(advertenties)