(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Hier op de CNNBS redactie worden doorgaans geen grote dope deals gesloten, en waarschijnlijk doen de meeste cannabisliefhebbers dat ook niet. Wil je toch eens voelen hoe het is om in grote hoeveelheden wiet te handelen, dan kan dat met Big Dope Deal. Speel het spel slim en wordt een grote speler op de internationale cannabismarkt.

Wat is er leuker dan een avondje ouderwets gamen met je stonedste vrienden? En dan bedoelen we dus niet ieder voor zich op een telefoon of PlayStation, maar gezellig samen aan tafel. Cannabis is immers een ultiem sociaal roesmiddel, perfect om samen van te genieten. Dus nodig al je vrienden uit, draai een paar dikke toeters en speel Big Dope Deal. Een heerlijk bordspel met cannabis als hoofdthema voor twee tot zes  stoners  spelers.

Big Dope Deal

…is een bordspel. Voor de jongere wietrokers onder ons; dat is een spel dat je op tafel speelt. Met pionnen als avatars en je inventory in de vorm van kaarten op tafel. Bordspellen speel je samen, wat het dus ook een stuk socialer maakt dan een potje Minecraft of Fortnite in je eentje. Bovendien kun je er nog eens rustig een joint bij roken, wat in het geval van het spel Big Dope Deal eigenlijk min of meer verplicht is.

Game bordspel Big Dope Deal

Big Dope Deal werd in eerste instantie gemaakt door een groep stonede Engelse studenten, en is een uitgegroeid tot een legendarisch bordspel voor wietliefhebbers. In het spel reis je af naar plekken als Marrakesh, Londen, Amsterdam en Kabul, terwijl je onderweg grote partijen wiet probeert te scoren. Een controller is er niet want voortbewegen doe je met twee dobbelstenen. Dope deals afrekenen doe je met écht vals geld en full-color speelkaarden vertegenwoordigen je aankopen.

Je speelt het spel met minmaal twee en maximaal zes spelers. Een spel duurt ongeveer een uur, waarna de winnaar van een rijkelijk pensioen kan genieten. Bestellen doe je op Apollyon.nl voor slechts €39,95 euro.

[Openingsfoto: SuperJR, Shutterstock]
(advertenties)