(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Dit jaar bestaat de legendarische wietsoort Jack Herer 20 jaar. Natuurlijk laat Sensi Seeds het jubileum van de soort die de meeste prijzen ooit in de wacht sleepte, niet onopgemerkt voorbij gaan. Wij mochten daarom ook 5 Jack Herer zaden weggeven. 

En natuurlijk is onze prijsvraag niet de enige manier waarop Sensi Seeds het 20 jarig bestaan van de soort viert. Houd de site van Sensi Seeds dit jaar dus regelmatig in de gaten.

JACK-HERERJack Herer is werkelijk een bijzondere wietsoort. Niet alleen omdat ze met wel 14 prijzen in diverse cannabis competities en cups de meest geprezen wietsoort ooit is, maar ook omdat de soort een eerbetoon is. Aan de beroemde en gelijknamige cannabis activist Jack Herer. De soort heeft, net als de persoon Jack Herer een eigenzinnig karakter, zo zijn er vier verschillende fenotypen van de Jack Herer. Drie met een duidelijk sativa groeipatroon en een met meer indica eigenschappen. Maar alle vier overduidelijk Jack Herer: wiet van connaisseurs kwaliteit die een pure en heldere high geeft, gecombineerd met een lang aanhoudende body buzz.

Om kans te maken op de Jack Herer zaden vroegen we jullie, de volgende uiterst simpele vraag te beantwoorden: In welk jaar en door welk zadenbedrijf werd de wietsoort Jack Herer voor het eerst geïntroduceerd op de markt?

Het juiste antwoord op de vraag was natuurlijk in 1994 door Sensi Seeds en velen wisten de vraag dan ook goed te beantwoorden. Uit de juiste inzendingen hebben we de prijswinnaars geloot, hier zijn de drie gelukkigen:

Eerste prijs: 5 Jack Herer zaden

Fatima B

Tweede prijs: T-shirt en pet van Sensi Seeds

Heleen van Kuijk

Derde prijs: Pet van Sensi Seeds

Yves

20140425_102831

Prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs!

Iedereen die meegedaan heeft aan de prijsvraag: bedankt voor het insturen van jullie antwoorden! Heb je geen prijs gewonnen? Vanmiddag starten we met een nieuwe zadenactie, we kunnen alvast verklappen dat je deze keer Super Skunk Automatic zaden kunt winnen, een ideaal soortje voor buiten! Wie ze wint heeft nog ruim de tijd om ze af te bloeien.

(advertenties)