(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

In 2015 verscheen de sci-fi cannabis horror/comedy film ‘Star Leaf’, waarin een Afghanistan veteraan met posttraumatisch stresssyndroom in de staat Washington gevolgd wordt in zijn jacht op een buitenaardse strain. Want wiet is goed tegen PTSS, dat is een feit. Deze week werd in dezelfde staat de gelijknamige wietsoort gelanceerd, wellicht de eerste sciencefiction cannabis op aarde!

Na Star Leaf de movie nu Star Leaf de wiet

Nu wiet al weer een tijdje legaal is in de staat Washington, waar de cultklassieker ‘Star Leaf’ werd opgenomen in onder andere het beroemde natuurgebied Olympic National Forest, vonden de filmmakers het tijd worden om hun eigen merk wiet te lanceren. Sinds 1 maart kan je in de dispensary Clear Choice Cannabis in Lakewood exclusief de hand leggen op deze buitenaardse sativa, indica en hybride onder de naam Star Leaf.

Daarmee speelt Star Leaf Enterprises handig in op de film waarin cannabis al als een uitstekende remedie voor getraumatiseerde soldaten dient. Sterker nog, volgens filmmaker Richard Cranor zijn beide projecten tegelijkertijd ontstaan, de film en de wietsoort! De cannabis – ‘explore the universe’ is de toepasselijke bijbehorende slogan – wordt is samenwerking met Phoenix Cannabis Company geteeld.

Webfilmpje ter promotie

‘Uiteindelijk dacht ik simpelweg dat zij goed samengaan’, vertelt de regisseur. ‘Voor mij is wiet het uithangbord voor heel veel dingen in onze wereld die goed zijn, en toch wordt het om een of andere reden belasterd.’

Mooie en juiste woorden van een bijzondere filmmaker, die ook de reclamecampagne voor zijn Star Leaf wietsoort anders aanpakt dan de meeste cannabis ondernemers, met een serie webfilmpjes namelijk. Onder de titel ‘Star Leaf is Coming’ reageren onder meer de acteurs uit de speelfilm op de naderende komst van hun Star Leaf in de schappen van de wietwinkel… En dat ziet er dan dus zo uit:

Jawel, zo gaat dat dus in contreien waar ze cannabis gelegaliseerd hebben, je kan het zo gek niet bedenken of het gebeurt 🙂

(advertenties)