(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wanneer je een wietsoort uit de collectie van Neerlands trots Sensi Seeds zoekt, kun je kiezen uit wietsoorten met een gemiddelde, hoge, zeer hoge of een extreem hoge opbrengst. Pure Power Plant valt in die laatste categorie en is daarmee dé wietsoort voor mensen die graag een onsje meer kweken.

Een wietsoort waar je als beginnende of commerciële kweker eigenlijk niet mis mee kan gaan is Pure Power Plant. Als wiet nog steeds zeer populair en gewild (er zijn coffeeshops die niets inkopen als het geen Power Plant is) en als plant snel en gemakkelijk.

Pure Power Plant is niet de nieuwste exclusieve Amerikaanse genetica, en ook geen extreem fruitige haze met 20+% THC. Maar ze is dus wel een vitale potente plant met een extreem hoge opbrengst, kweekgemak én een effect en smaak waarover coffeeshopgangers over het algemeen niets te klagen hebben. Na 7 tot 8,5 weken bloeien is de sativa dominante hybride klaar voor de oogst…

..en die oogst staat erom bekend zwaar van gewicht te zijn; ze staat bij Sensi Seeds dus niet voor niets in de categorie extreem hoge opbrengst. Maar ook met de potentie en de smaak van Pure Power Plant is niets mis; deze wiet is compact en heeft een potent effect op lichaam en geest. De sativa invloed geeft de overweldigende ontspanning op je lichaam een aangenaam energiek randje waardoor je niet bang hoeft te zijn voor couch locks.

In de handen van ervaren kwekers kan Pure Power Plant bergen wiet opleveren, en in de handen van beginnende kwekers weet ze dikwijls persoonlijke records aan diggelen te slaan.

  • Soort: sativa dominante hybride (60% sativa, 40% indica)
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 7,5 tot 8,5 weken
  • Hoogte: gemiddeld
  • Opbrengst: XXL
  • Effect: fysiek ontspannen, creatief, mentaal activerend
  • Zadenbedrijf: Sensi Seeds
(advertenties)