(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Donderdag gooide premier Rutte vanwege het niet meer in te dammen coronavirus het land op slot, in ieder geval tot begin april. Maar hoe zit het met onze coffeeshops, ga jij daar nog naartoe en zo ja hoe gedrag je je dan? Laat je stem horen in onze lezerspoll en kijk een opmerkelijk filmpje van hoe een Amsterdamse coffeeshop omgaat met haar klanten in deze corona tijden!

Infraroodscan voor coffeeshop bezoekers

Eerst maar eens naar de zelfbenoemde cannabis capital of the world ofwel good old Amsterdam. De tientallen coffeeshops in het centrum drijven op toeristen en dagjesmensen, dus de vraag is: hoe gaan ze om met het coronavirus in een stad waar al bijna twintig mensen besmet zijn?

Wel, check dit filmpje van de lokale omroep AT5 maar eens, daarin zie je hoe ze het bij Prix D’Ami aanpakken:

Geef jouw mening over corona & coffeeshops!

En aangezien coffeeshops net normale horecazaken zijn en cannabis consumenten net normale mensen, wil CNNBS graag van jou weten hoe jij je – als klant – in deze turbulente corona dominante tijden tegenover jouw favoriete coffeeshop?

Het coronavirus, je kan er niet meer omheen. Cannabisbeurzen en festivals worden afgelast, maar hoe zit het met jouw bezoek aan de coffeeshop eigenlijk?

Bekijk de uitslag

Laden ... Laden ...
(advertentie)